in , ,

Egy 40-es édesapa gondolatai 2019. október 7-én, hétfőn

Ez alábbi esélylatolgatás “Szerintem…” címmel a délután folyamán érkezett a newjságos címemre “babákzé részére” tárggyal, és azzal, hogy szeretné, ha közzétenném. Pontosítást kértem, hogy hol szeretné ezt, mert a saját választási oldalamon egy olyan poszt, ami az én visszalépésemről is szól, elég hülyén nézne ki. Maradtunk a Newjságban. Nem szeretnénk rendszert csinálni abból, hogy a Newjságon fórumtémáknak helyet adunk, de rövid tanakodást követően úgy döntöttünk, hogy most kivételt teszünk.

Egy teljesen ismeretlen e-mail cím, Rotten Tomatoe aláírással. Nem tehetek fel olyat, amit nem vállal valaki, válaszoltam, így felfedte magát az írója, de kérte, hogy maradjon az írói álneve. Miután a Newjságnak van már egy közösségi szerzői háttere, rendben levőnek találtam, pláne úgy, hogy engem is kioszt rendesen, így nem sérül a Newjság pártatlansága, ha közzéteszem.

Az írást egy az egyben copy-paste-tel bemásoltam, egyedül a felesleges sorközöket vettem ki, hogy ne csússzon szét a végtelenségig.

Szerintem…

Egy 40-es édesapa gondolatai 2019. október 7-én, hétfőn:

Rühellem az országos politikát, undorító és aljas, pfújj….
Szerintem ebben nem sokban különbözik a helyi se.

Polgármester:

Sztm egy a lényeg és egy a cél Miskának el kell mennie nyugdíjba! Rengeteget köszönhet neki a város, de pont ugyanennyit el is tudott b@aszni, illetve az a fajta modortalan, nárcisztikus és deviáns viselkedés ahogy egyszemélyben irányítja a várost – arra már nincs itt szükség 2019-ben.

Sztm tegnap előtt a helyi Jobbik meghozta eddigi fennállásuk legjobb döntését, miszerint visszaléptették Gajdost Babákzé javára! Gratulálok srácok!

Sztm Luciának kell a következőnek lennie, lehetőleg még ma vagy holnap! Derűs napot Kedves Lucia, egy a CÉL!

Emígyen hát megmaradna László és Zoltán. Mindkettőt jól ismerem, mindkettő szimpatikus, bármelyiket el tudom képzelni a várost vezető székben! Sztm talán és csak halnak mondom, sztem talán Zoltán az akinek szerteágazóbb a politikai ismeretsége és azt se felejtsük el, hogy fideszes a lelkem, ez pedig ma Magyarországon egy város vezetését illetően nem egy rossz ómen, ámen! De az hogy ki marad a végén azt nekik, kettőjüknek kell eldönteniük, hogy ki marad állva a CÉL érdekében és ki az aki előre engedi a másikat a CÉL érdekében. Szögezzük le ez nem vereség annak aki lemond a másik javára, ezzel egy város NYER!

Akár Lászlónak hívják, akár Zoltánnak, de srácok, vasárnapra csak egy maradhat! Ha nem teszitek meg rajtatok fog elbukni a város és marad Mihály…..Sztm ezt a mélységes helyzetet többen nem akarják a városban mint amennyien akarják.

Ha nem teszitek meg Laci és Zoli, ha nem tudtok megállapodni, akkor rohadjatok meg, miattatok fogjuk szívni az öreg f@szságait!!

Picit a körzetekről:

1-es:

2014:
Giricz Katalin
Csanádi László
Szűcs Attila
Földesi Zoltán

2019:
Roszik Rolnad(NACSE)
Farkas Tamás(Fidesz)
Arnóczky Csaba(Jobbik)
Sonkolyné Szekerczés Margit(DK)

2014-ben Giricz már elég régi bútor volt a helyi fideszben, szépen hozta a kötelezőt, BÁR Laci 41 db szavazattal maradt alul.

Sztm idén ha bárki is jól mozgósítja a fiatalokat, akkor akár még meglepetés is lehet, illetve fordítva is, éppen azért is mert itt is új arc van fidesznél Farkas Tamás(amúgy jó srác ismerem, Miska nélkül akár még jól is működhet, kell(enne) a fiatalítás a testületbe) de akár még egy másik meglepetés is születhet, kicsit visszagondolva a tavalyi választásokra a DK-s Margit akár be is juthat a székig. Azt is hozzá kell tenni, hogy Margit igen aktív online felületen, akár még sikerre is viheti őt a facebook-os nyomulás. Sztm Arnóczky (bár ő tavaly a 2-es körzetben nem szerepelt rosszul) meg Roszik egyelőre kevés.

2-es:

Bakula János(NACSE)
Ruzsicska Andor(MSZP)
Pjevaráné Kiss Eszter(DK)
Lohr Gyula(Fidesz)
Tóth Zoltán(Jobbik)

2019:
Józsa Vilmos(NACSE)
Litauszki Zoltán(DK)
Csernus Zsolt(Fidesz)
Pálinkás Tamás(Jobbik)

Isten nyugosztalja Lohr Gyula bácsit, megnyerte ahogy elvárták tőle. A többiek pedig szépen leszerepeltek. Idén azért más a helyzet!

Sztm ebben a körzetben Józsa esélytelen, Litauszki Zoli dettó, Csernus meg Pálinkás között fog eldőlni. Pálinkás radikális jobbikos, de akár még lenne is helye a testületben, jól elférne ott egy igazi fék.

3-as:

2014:
Pusztay János(MSZP)
Dobruczky Zsolt (NACSE)
Béni Éva(Független)
Hetényi István(Fidesz)
Arnóczki Csaba(Jobbik)

2019:
Csányi Zoltán(Jobbik)
Lázár Zsolt(Fidesz)
Dr.Pecsenye Erzsébet(Független)
Kovács Mátyás(NACSE)

Jaj de szép volt 5 éve amikor Zsolti 7db szavazattal verte meg Hetényi Jagger-t J na de idén?

Sztm ezt a hívők meg a babgulyás behozzák Lázárnak, HACSAK, Kis Grofó Matyi meg Erzsi össze nem fognak és valamelyik lemond a másik javára, sztm Matyinak kéne elengedni Erzsi javára, akkor van esély Lázárt kiütni, de felmerül a kérdés, hogy Lázár elvtárs Miska nélkül hogy muzsikálna, én lehet még adnék is neki egy esélyt újra, de csak és kizárólag mint képviselő!

4-es:

2014:
Gombár Györgyné(NACSE)
Urbán László Mihályné(MSZP)
Kiss Atila(Fidesz)
Gajdos Attila(Jobbik)
Urbancsok Zoltán(DK)

2019:
Kiss Attila(Fidesz)
Schubert Henriett(független)
Urbancsek Zoltán(DK)
Gajdos Attila(Jobbik)
Németh Géza(Független)

Hát ezt már 2014-ben sem értettem. Hogy tudtak beszavazni egy olyan srácot mint a Kiss Attila, a kvalitásai nem indokolják, az állítólagos füves cigis botrányáról meg jobb nem is beszélni. Viszont Gajdos szépen muzsikált, Hajni viszont gyenge volt.

Sztm idén 3-as fogat lett lesz a két Attila, meg valamiért én bízom a Babákzé által támogatott Heniben, kellenek a nők a testületbe, tessék elmenni szavazni! A baj csak az, hogy itt is sokan vannak, 5-en. L sztm Urbancsoknak és Némethnek vissza kéne lépni Heni és Gajdos javára, hajrá-hajrá!

5-ös:

2014:
Lázár Zsolt(Fidesz)
Pigler István Károlyné((MSZP)
Pálinkás Tamás(jobbik)
Józsa Vilmos(NACSE)

2019:
Molnár Etele(Fidesz)
Fabó Pál(Jobbik)
Csanádi László(NACSE)
Pártai Lucia(DK)

Itt viszont 14-ben szépen ment Józsa Vili, de hát a szoci meg az ingyen kaja behozta Lázár elvtársat….

Sztm idén Lacinak ott kell lennie(már ha nem a pulpitus másik oldalán nem lesz), de ezzel szemben nem tudom, hogy fog Etele menetelni, sztm ott Laci erős, Luciának meg le kell mondania Laci javára(itt is) erős körzet!

6-os:

2014:
Kozák Imréné(MSZP)
Homonnai Tiborné(NACSE)
Samu Tamás Gergő(Jobbik)
Molnár Istvánné(Fidesz)

2019:
Samu Tamás Gergő(Jobbik)
Tusjak Tamás(Független)
Molnár Istvánné(Fidesz)
Olasz Margit(NACSE)

STG 27 szavazattal kapott ki 14-ben.

Sztm mi(azaz én és bár nem ismerem személyesen)) STG-vel sok mindenben nem értünk egyet, elnézve a posztjait, meg a hozzászólásait, de a jelenlegi helyzetben(közbiztonságra gondolok főleg, meg a kisebbségre) a 27 szavazatot könnyen be lehet hozni, illetve arról se feledkezzünk el, hogy a pletykák szerint Molnárné kizárólag Lázár elvtárs nyomására indult el. Tusjak Tamásnak le kéne mondania STG javára, gyerünk Tamások!

7-es:

2014:
Hodálik Pál(Fidesz)
Kovács Dániel(NACSE)
Rejtő József(MSZP)
Pósa Zsolt(Jobbik)
Sonkolyné Szekercés Margit(DK)

2019:
Bencsik Mihály(DK)
Gombár Györgyné(NACSE)
Sinkovitz Krisztián(Fidesz)
Pósa Zsolt(Jobbik)

Hát Palit aztán jól elintézte Miska! Valljuk be Pali meg is tett érte mindent az elmúlt sok-sok években. Na mindegy is, viszont 14-ből nagy fájdalmam, hogy Dani nem jutott be, persze Palival szemben nehéz is volt, meg hát Pósa is jól teljesített.

Sztm, nagy kár, hogy Dani nem indult el idén, jó ember, nagyon jó rálátással, iszonyú humorral, imádom a posztjait! J

Sztm 19-ben ebben a körzetben nem tudnám megmondani mi fog történni, Hajninak a NACSE az élete, Pósa jól hozza azt amit elvárnak tőle a Jobbikosok, ugye a Fideszes szavazók is menni fognak húzni az x-et, egyedül Bencsiket érzem nem egyenlőnek a 4-es fogatból.

8-as:

2014:
Pólya Istvánné(DK)
Dankó Pál(NACSE)
Kovács Ádám(Jobbik)
Králikné Molnár Anna(MSZP)
Dernovics László(Fidesz)

2019:
Deák Márta(DK)
Szűcs Attila(Jobbik)
Závoda Ferenc(Fidesz)
Dernovics László(Független)
Králikné Molnár Anna(NACSE)

A legnagyobb körzet, ismét 5-en indulnak neki. Egy dolgot itt ne felejtsünk el, az öreg Dernovics 15 éve városi szinten is mindig a legnagyobb arányban nyeri meg a választásokat!

Sztm ez itt az igazi szarvasi szappanopera tuti forgatókönyve, Dernovics bejelenti, hogy nem indul, majd függetlenként nekimegy, ami sztm még gázabb az Molnárné Acsi MSZP-ből átnyargal a NACSE-ba és jön a dobpergés – megjelenik a fronton a fekete lovag Závoda, mint Babák Miska megmentője. Van azért ebben a helyzetben két érdekes pletyka is, állítólag Miska meg Feri nyíltan nem kedvelik azaz kedvelték egymást, addig a pontig, amíg hoppácska és Miska mögül eltűnt a szarvasi fidesz nagy része, de hát ugye mivel kell a szavazat már Feri is baráttá válik. Az állítólagos másik pletyka ami megint csak nem Ferencet erősíti, hogy előre borítékolta magának az alpogármesteri címet, amit megint csak pletyka szinten, Miska és Dankó Béla is kibírt röhögés nélkül!!!!!! Sztm ez két esélyes játék lesz, amit Dernovics vagy Závoda fog megnyerni. Márta, Anna és Attila, tessék elgondolkozni, hogy ki mellé álltok be!

Tessék elmenni szavazni!

Rotten Tomatoe

0

Az aradi vértanúkra emlékeztek az Ótemplomban

Dernovics László0

Dernovics László: Nem adom fel, ha nyerek, tovább folytatom a munkát!