Connect with us

Sport

Túl az első futsalmérkőzésén a Szarvasi FC 1905

Dr. Bencze Tamás és Seres Viktor (Fotó: Babák Zoltán)
Dr. Bencze Tamás és Seres Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

A Szarvasi FC 1905 új sportműfajban méreti meg magát: tegnap este 19 órától a Regionális Futsal Bajnokság 3. fordulójában lépett először pályára, ahol az St. Mihály FC csapatát fogadta az Alkotmány utcai csarnokban.

Ez a regionális bajnokság NB II alatti kezdő szint. Az ország 8 területre lett felosztva, így a Szarvasi FC 1905 a Csongrád-Békés-Bács-Kiskun megyékből nevező csapatok közt játszik. Jelenleg 10 együttes van, egy-egy Kecskemétről és Szarvasról, a többi Szegedről és a környező településekről.

– A csapat focit szerető emberek társasága, akik keresték és a futsalban találták meg a megfelelő kihívást. Vannak akiknek van futsalos múltja. Ők voltak az ötletgazdák, a többieket megfogta a lehetőség – árulta el Seres János a csapat szervezője, motorja a mérkőzés után.

További kérdéseinkből kiderült, hogy az általa nem nevesített két ötletgazda egyike ő, maga, illetve Fekete Gábor. Ők ketten rendelkeznek már futsalos múlttal.

Arra, hogy milyen volt az első mérkőzés, Seres János elárulta: látszódott, hogy ebben a felállásban ezek a játékosok még nem játszottak együtt, de ennek ellenére tisztességesen helytálltak mind egyénileg és csapatként is.

– Mindenképp a mezőny elején szeretnénk végezni, távlati cél az NB II-be való feljutás – fogalmazott a távlati célról a csapat szóvivője.

Szarvasi FC 1905 – St. Mihály FC 1–4 (0–1)
Szarvasi FC 1905: Dr. Bencze Tamás, Truczka Tamás, Takács János, Kiri Bence, Seres Viktor, Fekete Gábor, Szelindi Ádám, Rohony Márk, Béni Csaba, Tóth Tamás, Besenczy Máté, Pecznik Péter

Gólok: Az első és egyetlen gólt dr. Bencze Tamás rúgta

Jók: dr. Bencze Tamás, Fekete Gábor, Rohony Márk

Népszerű

Ma lép érvénybe az ideiglenes járványügyi vasúti menetrend

Közlekedés

Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán) Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán)

Trianon100: Ökumenikus istentiszteleten emlékeztek a szarvasiak

Szarvas

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Videokonferencia a Nemzeti Összetartozás Éve jegyében

Békés megye

Fotó: Bődi Eti Fotó: Bődi Eti

Trianon 100 – a Nemzeti Összetartozás Napja Békésszentandráson

Békésszentandrás

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect