in ,

Igazságos döntetlen a Hunyadi otthonában

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Küzdelmes összecsapásra készült a Hunyadi Tótkomlósi TC elleni szombati mérkőzésen. Szorosabb emberfogást, agresszívabb játékot beszéltek meg az öltözőben.

Az első nagy helyzet Virág Imre nevéhez fűződik, akinek a lövését a kapus ki tudta tolni. A második helyzetből már gól született. A lesről visszaérkező Lós István már a védők előtt kapta meg a labdát, amit kapura vezetett, és be is passzolta a tótkomlósi kapus mellett (22’, 1–0). Az első félidőről ezzel az eredménnyel mentek pihenni.

A második játékrészben a vendégek egy eladott labdából egyenlítettek (57’, Kovács Imre, 1–1). Pár percre rá Seres Viktor bedobásából Lós passzolt Kis Mátyásnak, aki jobb külsővel keresztbe tekerte a kapufa mellé a labdát (60’, 2–1).

Tíz perc múlva Moszheim János fejelt a léc alá (72’, 2–2).

Virágnak még volt kést helyzete, de az eredmény már nem változott. A Békésszentandrási HMSE a Megye II/A. osztály 12. fordulója után a tabella 14. helyén áll.

Békésszentandrási HMSE – Tótkomlósi TC 2–2 (1–0)

Hunyadi: Buzás Bálint – Dernovics Tamás (82’ Bíró Dávid), Olasz István, Szűcs Damján, Pásztor Dávid – Lós István, Kis Mátyás (85’ Tóth Patrik), Tasi Norbert (65’ Kozák Balázs), Olasz Imre (55’ Seres Viktor) – Kiss László, Virág Imre
Cserék: Szabó Zoltán, Kiss Tibor

Jók: Olasz István, Szűcs Damján, Tasi Norbert

Virág Imre / Hunyadi: megnyugodtuk a vezető gól után, aztán két elkerülhető gólt kaptunk, amivel visszahoztuk a mérkőzésbe a Komlóst, így a vége izgalmas lett! Igazságos döntetlen született.

0

Roszik Tamás az év méhésze

Fotó: Babák Zoltán0

A kubikosokra emlékeztek a duzzasztónál