Connect with us

Sport

Igazságos pontosztozkodás két hasonló játékerőt képviselő csapat között

Sándor János gólt érő lövése (Fotó: Babák Zoltán)
Sándor János gólt érő lövése (Fotó: Babák Zoltán)

Mély talajú pálya, két egyforma képességű csapat, küzdelem, igazságos pontosztozkodás. Röviden ennyi mondható el a vasárnapi Csabacsűdi GyLSE Dobozi SE elleni küzdelmes mérkőzéséről. Mint kiderült a 90 perc alatt, a két egyforma képességű, az 5. és 6. helyen álló csapat rangadónak fogta fel az összecsapást.

Az első félidő 43. percében a vendégek találtak be Váczi János jóvoltából (0–1). A szünet után sem változott a játék képe, heroikus küzdelem a pontokért, de ezúttal Sándor János vállalt el egy lövést úgy 25 méterről. A labda a megpattant, Bácsik Gergő még bele tudott érni, de a Pau irányából nem tudta eltéríteni (73. 1–1).

Csabacsűdi GyLSE – Dobozi SE 1–1 (0–1)
Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – Kiss Gábor, Viszkok Csaba, Rafaj Roland, Pecznik Péter – Endrefalvi Erik, Sándor János, Sovány Pál – Kasnyik Dávid, Körösfalvi Kristóf – Kasik Márk

Jók: Sándor János, Rafaj Roland, Kasik Márk

Kondacs János: A mély talajú pályán a közdelem dominált, azt gondolom, megérdemelt a pontosztozkodás.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect