in ,

Hazai siker az Előre II. ellen

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Szarvasi sikerrel zárult a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. játéknapjának vasárnapi záró mérkőzése. A Körös-parti alakulat a hét rangadóján a második félidei jobb helyzetkihasználással tartották otthon a három pontot, mellyel visszazárkóztak a listavezető Körösladány mögé.

A sok eső miatt a mérkőzést az egykori salakos pályán rendezték, amely meglepően jó állapotban várta a csapatokat. A kezdést követően nyomban egymásnak estek a felek, érezhető volt, hogy mindkét oldalon a három pont begyűjtésével terveztek. A szünetig inkább a vendégek domináltak, de a lehetőségeiket a szarvasi kapus rendre hárította. A második félidő elején is akadt két lehetősége a Békéscsabának, ezután viszont a hazaiak vették át a játék irányítását és jó helyzetkihasználással tulajdonképpen biztosan nyerték a sportszerű mérkőzést. (K. Gy.)

Szarvasi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–0 (0–0)
Szarvas, 300 néző. V.: Baráth János.
Szarvas: Krnács – Szikora, Bozsó (Kiri M.), Polonszki, Vozár – Zima, Süli, Furár – Kriska (Viszkok), Farkas J., Sindel (Varga I.). Edző: ifj. Somogyi János.
Békéscsaba: Czinanó – Pilán, Kmetykó, Balog Zs., Szabó Zs. – Mácsai (Styecz), Pusztai (Gigacz), Kasik, Bán – Bukor (Körömi), Molnár J. Edző: Brlázs Gábor.
Gólszerző: Zima (65.), Furár (75.).

Jó: Krnács, Süli, Szikora, Zima, Kriska, Furár.
Ifj. Somogyi János: – Hat alapember hiányzott a csapatból, ennek ellenére győztünk, méghozzá egy nagyon jó csapat ellen. Le a kalappal minden játékosom előtt.
Az állás 13 forduló után: 1. Körösladány 27 pont (12 mérk.), 2. Szarvas 25 (12), 3. Gyula 21, 4. Szeghalom 20, 5. Békéscsaba II. 18 (12), 6. Nagyszénás 12 (12), 7. Orosháza 9, 8. Jamina 8.

Sándor János gólt érő lövése (Fotó: Babák Zoltán)0

Igazságos pontosztozkodás két hasonló játékerőt képviselő csapat között

Romantika, angol humor a Cervinus Teátrum legújabb darabjában