in ,

Az egykapuzás eredménye Mórahalom ellen: 11–2

Csipai Csaba első gólja (Fotó: Babák Zoltán)0
Csipai Csaba első gólja (Fotó: Babák Zoltán)

Második hazai mérkőzését játszotta a Szarvasi FC 1905 futsal csapata az Alkotmány utcai csarnokban tegnap este.

Az esemény a közelmúltban elhunyt Medvegy György emlékére néma tisztelgéssel kezdődött. Rizsa éveken át a Szarvasi FC labdarúgója volt.

A vendégek öt fővel, csere nélkül érkeztek, ami komoly hátrányt jelentett a második hazai mérkőzésén nagypályányi kerettel bemelegítő Szarvasi FC 1905 csapata ellen. A vendéglátók tudatos cserékkel, olykor sorcserékkel tudtak gazdálkodni az erejükkel, aminek meg is lett az eredménye. Az 5. perc 1–0, 1-1-étől kezdve a mórahalmiak hősiesen állták a rohamokat, de 11–1, 11–2-ig szinte végig egykapuzás folyt.

– Erre a mérkőzésre tudatosan felépített játékos cserékkel készültünk. Rövidebb játékidő – 2-4 perc – után cseréltük egymást, illetve a lassúbb (idősebb) játékosaink egyszerre nem léptek pályára. Ezzel a taktikával és az ellenfél cserejátékos nélküli kiállásával sikerült fizikailag felül kerekednünk, ami meghozta az eredményét, és nagyarányú győzelmet hozott – árulta el online interjúnkban a csapat szervezője, Seres János.

Szarvasi FC 1905 – Mórahalom VSE 11–2 (5–1)

Szarvasi FC 1905: Bencze Sándor (3), dr. Bencze Tamás (2), Csipai Csaba (2), Tóth Tamás (2), Béni Csaba (1), Fekete Gábor (1), Seres Viktor, Lestyán-Goda Zsombor, Rohony Márk, Besenczy Máté, Takács János, Seres János

Seres János: A várakozáson felül teljesített a csapat. Nem emelnék ki senkit, csapatként, mindenki a legjobb tudását beleadva játszott.

Fotó: Keller Dávid és Babák Zoltán

Fotó: Hegedűs Éva0

Duplázott a Lúdas Matyi csapata a baráti kör klubestjén

Fotó: Hegedűs Éva

Babák: Nem szűnhet meg Szarvason a mezőgazdasági oktatás