in ,

Milán duplázott 2019-ben

Podani Milán (balról)
Podani Milán (balról)

2019. november 23-án több szakág versenyzőinek a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét.

A betétműsorokkal is színesített díjátadón svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Az idén a Divízió 1 (felnőtt) kategóriában stuntriding (akrobatikus motorozás) szakágban városunkat, megyénket Podani Milán képviselte.

Milán sport iránti megszállottságának és az egészéves kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkájának köszönhetően 2019-ben a korábbinál egy még sikeresebb évet zárt. A MAMS Stuntriding Országos Bajnokság versenysorozat összetett 2. helyezése mellé a MUGEN RACE Stuntriding Kupa versenysorozat összetett 2. helyezésével szombat este kétszer szólították a dobogó második fokára.

Innen már csak egy célja lehet Milánnak: a 2020-as hazai versenyszezonban a dobogó legfelső fokára állni, nemzetközi szinten pedig tisztes helytállással a dobogón maradni.

–manager–

Dr. Tóth Renáta (Fotó: Hegedűs Éva)

A Szarvasra költözést is kilátásba helyezi az új gyermekorvos

Gulyás Ádám és Szűcs Damján (Fotó: Babák Zoltán)0

Sportszerű mérkőzéssel zárták a szezont a szomszédok