Connect with us

Sport

Milán duplázott 2019-ben

Podani Milán (balról)
Podani Milán (balról)

2019. november 23-án több szakág versenyzőinek a domonyvölgyi Lázár Lovaspark exkluzív környezetében rendezte meg a Magyar Motorsport Szövetség idényzáró ünnepségét.

A betétműsorokkal is színesített díjátadón svédasztalos vendéglátás mellet az idénybeli ellenfelek barátian, jó hangulatban elevenítették fel a bajnokság korábbi izgalmait. Az idén a Divízió 1 (felnőtt) kategóriában stuntriding (akrobatikus motorozás) szakágban városunkat, megyénket Podani Milán képviselte.

Milán sport iránti megszállottságának és az egészéves kemény erőnléti és kitartó motoros edzésmunkájának köszönhetően 2019-ben a korábbinál egy még sikeresebb évet zárt. A MAMS Stuntriding Országos Bajnokság versenysorozat összetett 2. helyezése mellé a MUGEN RACE Stuntriding Kupa versenysorozat összetett 2. helyezésével szombat este kétszer szólították a dobogó második fokára.

Innen már csak egy célja lehet Milánnak: a 2020-as hazai versenyszezonban a dobogó legfelső fokára állni, nemzetközi szinten pedig tisztes helytállással a dobogón maradni.

–manager–

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect