in , ,

Megyei döntőben a Székely futsal labdarúgó csapata

0

2019. november 28-án került megrendezésre Szarvason a Futsal Megyei Diákolimpiai elődöntő, amelyen négy csapat versengett a megyei döntőbe jutásért.

A Hunyadi János Gimnázium csapata Mezőkovácsházáról, a Táncsics Mihály Gimnázum csapata Orosházáról, és a két szarvasi középiskola is képviseltette magát. A Vajda Péter Evangélikus Gimnázium és iskolánk, a GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma csapata.

A sorsolás után a négy csapat körmérkőzéseket játszott. A sportszerű és a rendkívül izgalmas meccsek után a továbbjutás sorsa a két szarvasi csapat között bűntető rúgásokkal dőlt el iskolánk javára. Így a GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma csapata képviseli városunkat a megyei döntőn 2019. december 13-án.

A csapat tagjai: Babecz Bálint, Egri Károly, Galát Martin, Koncz Boldizsár, Oberna Zsolt, Pecznyik Gábor, Romhányi Dominik, Szappanos Ármin, Tasi Kristóf, Tóth Dominik, Tóth Patrik, Urbancsok Ákos. Felkészítőjük: Kereszturszky János testnevelő.

A végeredmény:
1.     GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Szarvas)
2.     Vajda Péter Evangélikus Gimnázium (Szarvas)
3.     Táncsics Mihály Gimnázium (Orosháza)
4.     Hunyadi János Gimnázium (Mezőkovácsháza)

Gratulálunk a szép eredményhez! Csak így tovább a döntőig!

Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna

Fotó: Babák Zoltán0

Könyvben is bemutatták a 250 éves Kishegyest

Dr. Kiss Imre plébános (Fotó: Babák Zoltán)0

Jézus a szeretet kultúráját hozta el