Connect with us

Sport

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)
Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Tegnap este újabb fordulót játszott a Szarvasi FC 1905 futsal-válogatottja az Alkotmány utcai sportcsarnokban. Ellenfelük ezúttal a kecskeméti Dirner–Siland Futsal volt. Róluk annyit kell tudni, hogy Kecskemétnek van NB I-es futsalcsapata, de csakúgy mint a hazaiaknak, ennek a különítménynek is ez az első szezonja.

– Csapatunk eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta – jelentette ki mérkőzés utáni értékelésében Seres János, a Szarvasi FC 1905 futsalkülönítményének szervezője, szóvivője.

Köszönhető ez annak is, árulta el, hogy az egyesület nagypályásai közül újonnan igazoltakkal sokat erősödött a csapat. Az előre megbeszélt tudatos cserékkel sikerült stabilizálni a védelmet, ami a kontra támadásokat is eredményesen támogatta.

Szarvasi FC 1905 – Dirner–Siland Futsal 7–3 (3–1)

Szarvasi FC 1905: Kozák Ferenc, dr. Bencze Tamás, Bozsó László, Takács János, Szelindi Ádám, Seres Viktor, Olasz István, Furár Róbert, Zima Dániel, Fekete Gábor, Tóth Tamás, Seres János.
Gólok: Bozsó László (3′), Szelindi Ádám (5′), Furár Róbert (20′, 30′), Fekete Gábor (25′), Tóth Tamás (33′), Zima Dániel (37′)
Jók: Kozák Ferenc kapus, Bozsó László.

Seres János: Kezdjük megismerni egymás erősségét. Ennek tudatában álltunk fel és cseréltünk. Ezzel a megerősített gárdával a bajnokság hátralévő mérkőzéseit meg kell nyerje a csapat.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect