in ,

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)0
Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Tegnap este újabb fordulót játszott a Szarvasi FC 1905 futsal-válogatottja az Alkotmány utcai sportcsarnokban. Ellenfelük ezúttal a kecskeméti Dirner–Siland Futsal volt. Róluk annyit kell tudni, hogy Kecskemétnek van NB I-es futsalcsapata, de csakúgy mint a hazaiaknak, ennek a különítménynek is ez az első szezonja.

– Csapatunk eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta – jelentette ki mérkőzés utáni értékelésében Seres János, a Szarvasi FC 1905 futsalkülönítményének szervezője, szóvivője.

Köszönhető ez annak is, árulta el, hogy az egyesület nagypályásai közül újonnan igazoltakkal sokat erősödött a csapat. Az előre megbeszélt tudatos cserékkel sikerült stabilizálni a védelmet, ami a kontra támadásokat is eredményesen támogatta.

Szarvasi FC 1905 – Dirner–Siland Futsal 7–3 (3–1)

Szarvasi FC 1905: Kozák Ferenc, dr. Bencze Tamás, Bozsó László, Takács János, Szelindi Ádám, Seres Viktor, Olasz István, Furár Róbert, Zima Dániel, Fekete Gábor, Tóth Tamás, Seres János.
Gólok: Bozsó László (3′), Szelindi Ádám (5′), Furár Róbert (20′, 30′), Fekete Gábor (25′), Tóth Tamás (33′), Zima Dániel (37′)
Jók: Kozák Ferenc kapus, Bozsó László.

Seres János: Kezdjük megismerni egymás erősségét. Ennek tudatában álltunk fel és cseréltünk. Ezzel a megerősített gárdával a bajnokság hátralévő mérkőzéseit meg kell nyerje a csapat.

Fotó: Babák Zoltán0

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Fotó: Hegedűs Éva0

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé