Connect with us

Sport

Második hely a Pajta Kupáról

Vasárnap Békéscsabán rendezték az I. Pajta Kupa 3×3-as jégkorong tornát hat csapat részvételével. A küzdelmek két csoportban zajlottak 15 perces játékokkal. Mi a B csoportba kerültünk a Viharsarki AllStars és a Goodwill Pharma Szeged 2. csapatával.

Először a Viharsarki AllStars csapatával mérkőztünk meg. Egyenlő erők csaptak össze, felváltva vezettünk, de az utolsó két percre sikerült három góllal elhúznunk, ami kitartott a végéig.

Második mérkőzésünk a Goodwill Pharma Szeged 2 ellen következett. Frissebb játékunknak köszönhetően végig vezetve, folyamatosan növelve előnyünket, sima győzelmet arattunk.

Csoportgyőztesként bejutottunk a döntőbe, ahol a másik csoport győztesével a Csabai Farkasok-Warriors Legends csapatával játszottunk. Mindenki erején felül teljesített, de sajnos az ellenfél csapatát erősítő két volt profi játékos előnyét nem tudtuk lelkesedéssel kompenzálni. Így maradt a második hely és a vigasz, hogy nekünk sikerült legjobban ,,megizzasztani” őket.

A Szarvasok legjobb góllövője Grunner Benedek lett 9 találattal, akit csak a volt profijátékos Majoros Kristóf előzött meg két góllal.

A szarvasi csapat eredményei:

Viharsarki AllStars – Szarvasok 9:10

Goodwill Pharma Szeged 2 – Szarvasok 4-11

Csabai Farkasok-Warriors Legends – Szarvasok 14-9

A csapat tagjai: Bárkai Zsolt, Bessenczy Zoltán, Grunner Benedek, Kohut Pál, Kozák Attila, Opauszki Mihály, Papp Csaba

Kohut Pál

Népszerű

Az igazi Mikulás és Krampusza szaloncukrot szór gyerekeknek (Fotó: Babák Zoltán) Az igazi Mikulás és Krampusza szaloncukrot szór gyerekeknek (Fotó: Babák Zoltán)

Ráróra cserélte Rudolfot a Mikulás

No comment

Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor (Fotó: Babák Zoltán)

Még várni kell a pillanatra, a nevetésre, a könnycseppre

Színház

Az önkormányzati dolgozók lepakolják a barnakőszenet egy csabacsűdi családi ház udvarán (Fotó: Babák Zoltán) Az önkormányzati dolgozók lepakolják a barnakőszenet egy csabacsűdi családi ház udvarán (Fotó: Babák Zoltán)

Elkezdődött a barnakőszén kiszállítása Csabacsűdön

Közérdekű

Pedagógusképzés – gyermeki, tanulói kompetenciafejlesztés

Oktatás

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect