in ,

Szurkolástól volt hangos a jégpálya

0

Szombaton Szarvas rendezte meg az U10-es korosztály aktuális tornáját, ahová a Csabai Farkasok és a KESI Sólymok neveztek, így mindenki kétszer játszott egymással 2×18 perces mérkőzést. Első tornánk volt ebben a korosztályban, ezért ismeretlenek voltak az ellenfelek számunkra.

Az első meccset a csabaiak ellen játszottuk, ahol kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de a befejezések nekünk sikerültek jobban, így több góllal sikerült legyőznünk a Farkasokat. Rögtön, pihenő nélkül a kecskemétiek következtek, akikben egy nagyon jól korcsolyázó és korong biztos csapatot ismertünk meg, hiába küzdöttünk, nem hagytak esélyt a győzelemre.

Kis pihenő után ismét a Farkasokkal találkoztunk, akik próbáltak visszavágni, de nekünk jobban sikerült összpontosítanunk és megint győzelemmel jöttünk le a pályáról.

A Sólymok ismét nagy iramot diktálva estek nekünk, de sikerült felvenni velük a harcot és sokáig fej-fej mellett estek a gólok. Kapusunk is nagyon feljavult erre az összecsapásra, sajnos elmaradt a meglepetés, elfáradtunk és ha minimálisan, de vereséget szenvedtünk.

Gratulálok a csapatnak a szép és eredményes játékhoz és köszönöm a lelkes közönségnek a szurkolást.

A szarvasi csapat tagjai:
Kapus: Kozák Viktor
1. sor: Ardai Virág, Bánfi Anna, Bánfi Eszter, Patay Sára, Petrovics Kató
2. sor: Kepenyes-Darida Alex, Kepenyes-Darida Zóra, Lestyan Sára, Patay István, Patay Panna

Kohut Pál

Fotó: Babák Zoltán0

Gólban gazdag mérkőzések a rájátszás 5. fordulójában

Fotó: Városi Könyvtár0

Közkívánatra folytatódnak a szabás-varrást népszerűsítő klubfoglalkozások