in ,

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság Délkeleti csoportjában szombaton játszott második tavaszi mérkőzésüket is elveszítették a szarvasi lányok, akik hazai pályán nem tudták javítani az előző heti kelebiai fiaskót, ezzel visszacsúsztak az utolsó előtti helyre a tabellán.

Szarvasi NKK–K. Szeged SE 21–28 (9–12)
NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 50 néző. Vezette: Sándor Gy., Szabó B. Szarvas: Juhos – Kovács B. 5 (1), Milyó 3, Hajdu 1, Raffai-Such 1 (1), Majoros 2, Paska. Csere: Kasik (kapus), Ábrahám, Óvári, Laurinyecz 8 (4), Nyerges, Brachna, Molnár 1, Tasgyik, Trnyik. Edző: Száva Flórián. A Szeged legjobb góldobói: Forgó 8 (2), Besenyi 4 (1), Csányi 4, Szigetvári 4. Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 9/6, ill. 5/5.

Az első félidőben sokáig felváltva estek a gólok, a vendéglátók a 23. percben még 8–7-re vezettek. Egyenlítés után 4 gólt lőttek a szegediek, míg a szarvasiak mindössze egyet a félidő végéig. Fordulás után a 38. percben egy gólra felzárkózott a Szarvas, ám a Tisza-partiak kapusa lehúzta a rolót, csapata öt góllal elhúzott, a hazaiak pedig hitehagyottá váltak.

Száva Flórián: – Tíz percig voltunk partiban…

Ny. M.

Fotó: Babák Zoltán

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)0

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

28 éve történt a Hocali mészárlás – Egy máig alig ismert nemzetközi tragédia története