Connect with us

Sport

7 sárga, 2 piros, 2 büntető mellett igazságos döntetlen

A doboziak egyenlítő büntetője. Kapuban Buzás Bálint, 7-sel Barcsay Attila (Fotó: Babák Zoltán)
A doboziak egyenlítő büntetője. Kapuban Buzás Bálint, 7-sel Barcsay Attila (Fotó: Babák Zoltán)

Jól kezdte a mérkőzést a tabellán 5. Doboz ellen a Megye II/A. osztály 17. fordulóban szombaton játszott mérkőzését a Hunyadi. A megbeszélt stratégia szerint a a széleket erőltetve Lós István és Virág Imre 12. és a 18. percben szerzett góljaival előnyre tett szert a Hunyadi. Aztán a 20. percben jött egy kiállítás, ami megzavarta a hazaiakat. Kis Pál játékvezető öltözni küldte a doboziak 11-esét, Huszár Attilát. A vendégek ki használták ezt, és három percre rá Barcsay Attila szépített, majd húsz percre rá ugyancsak ő ki is egyenlített. Így vonultak félidőre a játékosok.

A második félidőben továbbra is játékban maradtak a vendégek. Aztán az 58. percben Kis Öpit is zuhanyozni küldte. Történt, hogy a vendégek 6-osa, Lukocz István minden mindegy alapon kitolta Öpi elől a labdát az oldalvonalon túlra. Öpi a károk minimalizálás érdekében már térddel csúszott előre, majd mikor felállt és elstartol, megcsúszott a felázott talajon, és Lukocz lábába taposott. Kis ezt szándékosnak vette, és már nyúlt is a pirosért.

A 74. percben büntetőhöz jutott. Hunyadi, amit Lós értékesített, így visszavette a vetést a Hunyadi. 8 percre rá a hazai 16-os környékén történt szabálytalanságot a partjelző belül látott, emiatt Kis oda is büntetőt adott, amit Barcsay értékesített, és be is állította a végeredményt.

A mérkőzésen 7 sárgát, 2 pirosat és 2 büntetőt ítélt meg Kis Pál. A számszerűsíthető adatok közül egyedül sárgából gyűjtöttek eggyel többet a hazaiak (4-3).

A Hunyadi jelenleg a tabella 13. helyéről várja a szombati Kunágotai TE elleni mérkőzését

Békésszentandrási HMSE – Dobozi SE 3–3 (2–2)
Békésszentandrási HMSE: Buzás Bálint – Uhljár Szabolcs, Kozák Balázs, Olasz István, Dernovics Tamás (64′ Bíró Dávid Benjámin) – Kiss László, Tasi Norbert – Lós István, Seres Viktor (67′ Kis Mátyás, Virág Imre – Olasz Imre (78′ Tasi Kristóf). Cserék: Kiss Tibor

Jók: Olasz István, Lós István, Kiss László

Virág Imre: 2:0 vezetés után a kiállítás minket zavart meg, és sajnos az ellenfél kiegyenlített! A végeredmény igazságos, de van egy kis hiányérzetem.

Népszerű

A Libalapos csapata: Kiss Márton, Lizon Loretta, Németh Judit, Földi Zsolt és Gál Patrik A Libalapos csapata: Kiss Márton, Lizon Loretta, Németh Judit, Földi Zsolt és Gál Patrik

A járvány után újraindult a Fakupa

Sport

Sadie Mulholland (Fotó: Babák Zoltán) Sadie Mulholland (Fotó: Babák Zoltán)

Szarvas és Cardiff után Sadie London bevételét tervezi

Koncert

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A Duna a Zenepavilonhoz érkezett

Koncert

Sütőtökös pulykaburger (Fotó: Gallicoop.hu) Sütőtökös pulykaburger (Fotó: Gallicoop.hu)

Sütőtökös pulykaburger

Ajánlatunk hétvégére

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect