in ,

Távoktatás: Matek Milóval

Miló (Fotó: Fábriné Csatordai Tünde)

Tervben volt, hogy beindítjuk “home office” rovatunkat azért, hogy akinek van valami jó sztorija jelezze, írunk belőle egy rövidet a Newjságra. Aztán ma elénk került egy kép, ami ma egészen biztosan visz mindent. A képet Fábriné Csatordai Tünde juttatta el hozzánk, ami egyből a “home school” rovatotunkat is megnyitja.

A kép mellé magyarázatként a következőket fűzte Tünde:

Miló egy hároméves kis kíváncsi Yorkshire Terrier, aki szeret a középpontban lenni. Ha valami olyan fennforgás történik, aminek nem ő van a középpontjában, egy-kettőre megtalálja, hogy szerezze vissza a főszerepet.

És… hát… a matekórák általában olyanok, hogy fennforgás van…

Amikor beleraktam a matekkönyvet a szkennerbe, felkéredzkedett az ölembe, hogy minél magasabbról lássa. Minél inkább csinálok valamit ő annál inkább bele akar látni…mint most is…

Ahogy lecsuktam, és rajta tartottam a kezem, gondolta, átveszi a szerepet, átmászott az ölemből és lefeküdt, majd rám nézett nagy szemekkel, hogy “így jó lesz”?

Miló egyébként is előszeretettel fekszik Milán iskolatáskájára és könyveire, tette hozzá még Tünde, így valószínűleg Miló a jelenlegi távoktatási rendszernek a legelégedettebb rajongója.

Miló a matekóra után (Fotó: Fábriné Csatordai Tünde)

 

0

Ezer maszkot készítenek a békésszentandrási szorgos kezek

Fotó: Babák Zoltán0

Gilanné Radványi Rózsa: Célunk, hogy minél többen maradjanak otthon