Connect with us

Közlekedés

Ma lép érvénybe az ideiglenes járványügyi vasúti menetrend

A MÁV-Start honlapja szerint ma lépnek életbe az ideiglenes járványügyi menetrendek a regionális vasútvonalakon. Elterjedt, hogy ez az első lépése a szárnyvonalak bezárásának, de ezt az illetékesek koncepciózusan tagadják.

“Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2020. június 6-tól a 125 Mezőtúr – Orosháza – Mezőhegyes – Battonya vasútvonalon a vonatok az alábbi menetrend szerint közlekednek Szarvas – Orosháza – Mezőhegyes állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek”, áll a MÁV oldalán.

Szarvas és Mezőtúr között – elsőre úgy néz ki – marad a megszokott vonatközlekedés.

A változás inkább a csabacsűdieket érinti, ugyanis az Orosháza, illetve Szeged irányából-irányába tartókat pótlóbuszok szállítják…

…kivéve a 11:02-kor és 17:02-kor Mezőtúrról induló járatokat, amik a teljes vonalon végig közlekednek, illetve ellenkező irányba Orosházáról a 10:31-kor, valamint a 16:31-kor induló vonatok járnak egészen Mezőtúrig.

A többi időpontban pótlóbuszok szállítják az utasokat Szarvasig.

Népszerű

Soha nem volt még ennyire trendi a pályaorientáció!

Oktatás

A gyerekek, akiknek hód volt a nagypapájuk

Zöld zóna

Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel Sükösd Attila, Tóth Dominik és Szijjártó Mandel

Birkózófinish az országos bajnokságokon

Sport

Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán) Varga Viktor a Sógornők olvasópróbáján nyilatkozik a Körös TV riporterének, Szigeti Annának (Fotó: Babák Zoltán)

Varga Viktor és a Sógornők

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect