Connect with us

Sport

Csütörtökön kiderülhet, ki lesz az új edző

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Utoljára március 14-én a Kunágota ellen (0–0) játszott mérkőzést a Békésszentandrási HMSE csapata a megyei II. A osztályban. Akkor az ifj. Virág Imre, Kiss Tibor edzőpáros ült a kispadon, ám a duónak nem csak edzőként, hanem játékosként is feladatai voltak, ezért már akkor is az volt a terv, hogy olyan trénert keresnek majd, aki kívülről, a padról irányítja a csapatot.

A napokban tartottunk egy játékosértekezletet, melyen egyöntetűen arra jutottunk, hogy mindenképp edzőt kell találnunk – mondja ifj. Virág Imre, aki elnökségi tagként is segíti a szentandrási munkát.

– Zajlanak a tárgyalások, a jelöltünktől csütörtökön kapunk választ, hogy elvállalja-e a felkérést. A csapat a május 4-ei enyhítések után nem állt munkába, ám amint megoldás születik az edzőkérdésben, megkezdődhetnek a tréningek.

Békésszentandráson két játékos jelezte távozási szándékát, Tasi Norbert és Szűcs Damján szombaton csabacsűdi mezben már pályára is lépett a szarvasi edzőmérkőzésen.

G.P. – Békés Megyei Hírlap 2020. 06.10.

Népszerű

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram) Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram)

Pulyka cacciatore édesburgonyával

Ajánlatunk hétvégére

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

M44: Újabb szakasz átadása várható decemberben, díjmentesség marad

Közlekedés

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Advent 2020: Távolról is közel

Közösség

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect