Connect with us

Sport

Csütörtökön kiderülhet, ki lesz az új edző

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Utoljára március 14-én a Kunágota ellen (0–0) játszott mérkőzést a Békésszentandrási HMSE csapata a megyei II. A osztályban. Akkor az ifj. Virág Imre, Kiss Tibor edzőpáros ült a kispadon, ám a duónak nem csak edzőként, hanem játékosként is feladatai voltak, ezért már akkor is az volt a terv, hogy olyan trénert keresnek majd, aki kívülről, a padról irányítja a csapatot.

A napokban tartottunk egy játékosértekezletet, melyen egyöntetűen arra jutottunk, hogy mindenképp edzőt kell találnunk – mondja ifj. Virág Imre, aki elnökségi tagként is segíti a szentandrási munkát.

– Zajlanak a tárgyalások, a jelöltünktől csütörtökön kapunk választ, hogy elvállalja-e a felkérést. A csapat a május 4-ei enyhítések után nem állt munkába, ám amint megoldás születik az edzőkérdésben, megkezdődhetnek a tréningek.

Békésszentandráson két játékos jelezte távozási szándékát, Tasi Norbert és Szűcs Damján szombaton csabacsűdi mezben már pályára is lépett a szarvasi edzőmérkőzésen.

G.P. – Békés Megyei Hírlap 2020. 06.10.

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Edzőtáborral készültek a birkózók a bizonytalan szezonra

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Aladdin, Abu, Dzsini és persze Jázmin

Színház

Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán) Styecz Milán fehér szarvasi szerelésben (Fotó: Babák Zoltán)

Magyar Kupa: az első akadályt sikerrel vette Soma alakulata

Sport

A turizmus a tourinformosok szemével

Turizmus

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect