Connect with us

Színház

Köszönjük, orvosok!

Détár Enikő, Sztárek Andrea és Xantus Barbara a Szarvasi Vízi Színház idei első előadásán (Fotó: Babák Zoltán)
Détár Enikő, Sztárek Andrea és Xantus Barbara a Szarvasi Vízi Színház idei első előadásán (Fotó: Babák Zoltán)

Szombaton este a Szarvasi Vízi Színház színpadán „Köszönjük Magyarország! Köszönjük Orvosok!” címmel láthatott a közönség gálát, a Turay Ida Színház művészeivel.

Seregi Zoltán a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója köszöntötte a közönséget és név szerint azokat az orvosokat, akik elfogadták a meghívást.

A Turay Ida Színház műsorát Détár Enikő celebrálta, aki könnyeivel küzdve osztotta meg a közönséggel, hogy minden fellépő művész számára nagyon jó érzés újra színpadon lenni, és úgy érzik magukat mindannyian, mintha egy fontos vizsga előtt állnának. Ezt végig érezni lehetett, mert olyan hittel, olyan szeretettel, olyan hévvel, olyan lelkesen adták elő a verset, dalaikat, amiből érezni lehetett, hogy örömet okoz számukra a színpadi jelenlét, mindent megtettek a közönség szeretetéért. A fellépő művészek: Bodor Szabina, Bódi Barbara, Détár Enikő, Fehér Adrienn, Kisfaludy Zsófia, Pásztor Máté, Szántó Szandra, és Xantus Barbara.

A közönség nem akarta leengedni a fellépőket a színpadról, hálás tapsaikkal köszönték meg a műsort. Nem készültek ráadással, ezért elhangzott egy dal a Csárdáskirálynőből csak úgy a capella Bódi Barbarától, ezután közösen énekeltek el egy már elhangzott dalt, a közönség lelkes tapsa mellett.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán) A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán)

Nyáron indulhat a szentandrási szennyvízkezelő fejlesztése

Beruházás

Őszi módszertani szakmai nap a GFE Gyakorlóintézményében

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Állítsd meg a (motoros) Mikulást!

Közösség

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect