- heti /december 15 – december 21-ig/ menü ajánlata
HÉTFŐ
Tejszínes gombakrémleves
Májjal töltött rántott sertésborda párolt rizzsel
KEDD
Hamis gulyásleves
Csülökpörkölt főtt burgonyával
SZERDA
Májgombócleves
Kelkáposzta főzelék Stefánia vagdalttal
CSÜTÖRTÖK
Szamóca krémleves pirított mandulával
Kemencés oldalas kemencés-hagymás burgonyával
PÉNTEK
Legényfogó leves
Mákos guba vaníliás öntettel
SZOMBAT
Pirított tarhonyaleves
Csirketokány főtt tésztával
VASÁRNAP
Csontleves csigatésztával
Rántott karaj fokhagymás tejföllel és sajttal megszórva zöldséges rizzsel
HETI „B” MENÜ (11:00-15:00)
Csontleves vagy gyümölcsleves
Aszalt szilvával és sajttal töltött rántott csirkemell párolt rizzsel
Heti menü ára előrendeléssel (min. 5 nap): 1.800 Ft/nap, csomagolással: 1.950 Ft/adag
Napi menü 1.900 Ft/adag, csomagolással: 2.050 Ft/adag
Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák!
Menü leves: 1.000 Ft/ adag, csomagolással: 1.075 Ft/adag
Menü főétel: 1.500 Ft/ adag, csomagolással: 1.575 Ft/adag
A leves és főétel ára cserélődik abban az esetben, ha az adott nap a leves tartalmasabb a főételnél!
Reider Balázs (üzletvezető) Olasz István (ügyvezető) Reider Balázs (főszakács)
Telefonon érdeklődni a 06/70-6067-890-es telefonszámon!
A változtatás jogát fenntartjuk!


