Connect with us

Színház

Színes, vidám operett

Pethő-Tóth Brigittával és Gencsev Gábor (Fotó: Babák Zoltán)
Pethő-Tóth Brigittával és Gencsev Gábor (Fotó: Babák Zoltán)

Kedden este Miénk az operett – Operett kirándulás Pethő-Tóth Brigittával és Gencsev Gáborral címmel vidám hangulatú műsort láthatott az, aki kilátogatott a Vízi Színházba. Sokan megtették, de a színpadon lévők is nagyon megdolgoztak, azért, hogy a közönség a műsor végén nagyon nagy tapssal köszönje meg produkciójukat.

A dalokat összekötő történetek, az operettek szerzőiről, az operettben játszó színészekről szóltak. Bár ketten voltak a színpadon, számos kosztümben jelentek meg, néha a szemünk láttára történt a ruhaváltás, de általában az összekötő szövegek alatt. Zömmel duetteket hallhattunk. A változatosságot biztosította az is, hogy hallhattunk primadonna – szubrett és bonviván – táncoskomikus dalokat is, ami miatt változatos műsort láttunk.

A magyar operettirodalom színe java, a legszebb dalok műsorra kerültek az énekes házaspár tolmácsolásában lírai és vidám dalok váltották egymást. Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Huszka Jenő, Zerkovicz Béla felejthetetlen dalai, melódiái csendültek fel a Körös fölé épített színpadról.

A két művész mindent megtett azért, hogy örömet okozzon a közönségnek, mint elmondták a pandémia óta először lépnek fel a Köszönjük Magyarország program keretében.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Fotó: KMNP Fotó: KMNP

A nemzeti parki területeken is megkezdődött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Zöld zóna

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

Békés megye

Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram) Pulyka cacciatore édesburgonyával (Fotó: Gallicoop Instagram)

Pulyka cacciatore édesburgonyával

Ajánlatunk hétvégére

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect