in

Varázslatos cirkusz – avagy Cirkuszvarázs

Fotó: Kepenyes Balázs0
Fotó: Kepenyes Balázs

Szombaton este ismét cirkusszal várta nézőit a Szarvasi Vízi Színház. Ezúttal a Köszönjük Magyarország! Köszönjük Pedagógusok! alcímmel. A nézőtér teljesen megtelt kicsikkel és nagyokkal. Szombaton este a pedagógusokat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte, aki eredeti hivatását tekintve pedagógus.

A műsort ezúttal is Maka Gyula vezette. Lélegzetelállító látványban volt részünk. Háló számot mutatott be Krich Noémi Amanda. Zsilák Olivér karikával, labdával, buzogánnyal mutatta meg tehetségét. Tomy bohóc azaz Faierverger Tamás kétszer lépet színpadra, először a nézők soraiból kiválasztott négy fiatalembert és „elbűvölve őket” egy nagyon érdekes gyakorlatot láthattunk, másodszorra lufikkal járta be a nézőteret – nagy örömére a gyerekeknek, felnőtteknek –, amit Maka Gyula mindig kidurrantott, mígnem az utolsó lufit vízzel töltötték meg…

Herczeg Dávid öt, majd hat hengert egymásra pakolva egyensúlyozott bravúrosan, Kodak Anna kaucsuk gyakorlata szép volt. Földváry Balázs dupla karikán (röhnrád) nagyon látványos produkciót mutatott be. A Duo Fossett – Krich Noémi Amanda és John László Fossett „duo levegő perzs” gyakorlata lélegzetelállító látványt nyújtott. Matos Lénárd egykerekű biciklin mutatta meg mit lehet kihozni az egykerekűből. Segítője Teibler Daniella volt.

Maka Gyula mivel is búcsúzhatott volna el a közönségtől, mint a Monte Cristo Róma című dalával.

A színpadon is megköszönték a háttérben dolgozók a munkáját. Műszak Varga László és Babicz Mihály, hang Szakács Krisztián, programfelelős Csicsely Zoltán. Köszönet a fényekért is. A cirkuszszakmai vezető ezúttal is Graeser József, aki tegnap este is tette a dolgát, hogy minden rendben menjen a színpadon.

Varázslatos este volt! A következő előadás augusztus 3-4 Tündértánc – Nővarázs címmel lesz, itt a Szarvasi Vízi Színház színpadán.

Galambos Edit

A fotókat Kepenyes Balázs készítette.

0

Tanári csendes nap(ló)

Harencsár László mesél0

Mesevilág a Gyakorlóban