Connect with us

Szarvas

Varázslatos cirkusz – avagy Cirkuszvarázs

Fotó: Kepenyes Balázs
Fotó: Kepenyes Balázs

Szombaton este ismét cirkusszal várta nézőit a Szarvasi Vízi Színház. Ezúttal a Köszönjük Magyarország! Köszönjük Pedagógusok! alcímmel. A nézőtér teljesen megtelt kicsikkel és nagyokkal. Szombaton este a pedagógusokat Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte, aki eredeti hivatását tekintve pedagógus.

A műsort ezúttal is Maka Gyula vezette. Lélegzetelállító látványban volt részünk. Háló számot mutatott be Krich Noémi Amanda. Zsilák Olivér karikával, labdával, buzogánnyal mutatta meg tehetségét. Tomy bohóc azaz Faierverger Tamás kétszer lépet színpadra, először a nézők soraiból kiválasztott négy fiatalembert és „elbűvölve őket” egy nagyon érdekes gyakorlatot láthattunk, másodszorra lufikkal járta be a nézőteret – nagy örömére a gyerekeknek, felnőtteknek –, amit Maka Gyula mindig kidurrantott, mígnem az utolsó lufit vízzel töltötték meg…

Herczeg Dávid öt, majd hat hengert egymásra pakolva egyensúlyozott bravúrosan, Kodak Anna kaucsuk gyakorlata szép volt. Földváry Balázs dupla karikán (röhnrád) nagyon látványos produkciót mutatott be. A Duo Fossett – Krich Noémi Amanda és John László Fossett „duo levegő perzs” gyakorlata lélegzetelállító látványt nyújtott. Matos Lénárd egykerekű biciklin mutatta meg mit lehet kihozni az egykerekűből. Segítője Teibler Daniella volt.

Maka Gyula mivel is búcsúzhatott volna el a közönségtől, mint a Monte Cristo Róma című dalával.

A színpadon is megköszönték a háttérben dolgozók a munkáját. Műszak Varga László és Babicz Mihály, hang Szakács Krisztián, programfelelős Csicsely Zoltán. Köszönet a fényekért is. A cirkuszszakmai vezető ezúttal is Graeser József, aki tegnap este is tette a dolgát, hogy minden rendben menjen a színpadon.

Varázslatos este volt! A következő előadás augusztus 3-4 Tündértánc – Nővarázs címmel lesz, itt a Szarvasi Vízi Színház színpadán.

Galambos Edit

A fotókat Kepenyes Balázs készítette.

Népszerű

Padlizsános pulykamelles tészta (Fotó: Gallicoop Instagram) Padlizsános pulykamelles tészta (Fotó: Gallicoop Instagram)

Egy laktató villámebédötlet hétvégére

Ajánlatunk hétvégére

Az est vendégfellépője, Mezőcsát polgármesterasszonya, Siposné Horváth Anita volt (Fotó: Babák Zoltán) Az est vendégfellépője, Mezőcsát polgármesterasszonya, Siposné Horváth Anita volt (Fotó: Babák Zoltán)

Lennonra és Jaggerre emlékezett a Stop Band tegnap este

Koncert

Edvin Marton a Szarvasi Vízi Színház lépcsőin (Fotó: Babák Zoltán) Edvin Marton a Szarvasi Vízi Színház lépcsőin (Fotó: Babák Zoltán)

Edvin Marton elbűvölte a szarvasi közönséget

Koncert

Dr. Pinczés István (középen), a 10 évvel ezelőtti japán-magyar hét vendégeivel a Cervinus Teátrum alulájában Dr. Pinczés István (középen), a 10 évvel ezelőtti japán-magyar hét vendégeivel a Cervinus Teátrum alulájában

Mindkettőn a víz az úr: ma Stop Band, holnap japán–magyar agrárkonferencia

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect