Connect with us

Zöld zóna

A virágporban fürdő méh

Fotó: Vámosi Gergő
Fotó: Vámosi Gergő

A közelmúltban kaptuk ezt a képet Vámosi Gergőtől, aki Szentandráson lakik és a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium angol szakos 9. osztályos diákja, bár jobban szereti az informatikát és a matekot 🙂

Két éve vásárolta az első komolyabb fényképezőgépét, és akkoriban sokat is fotózott. “Az utóbbi időben sajnos nem nagyon volt időm és késztetést sem éreztem, hogy menjek fényképezni”, küldte a kép mellé.

A napraforgó táblában szeretett volna képeket készíteni barátnőjéről, miközben azt látta, hogy nagyon sok méh van körülötte. Néhány próbálkozás után megszületett ez a kép is a virágporban fürdő méhről.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect