Connect with us

Színház

A közönség szerette a „zenés bódulatot”

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Pénteken este a MTT X. Nyári Fesztiváljának harmadik versenyprogramját láthatták a nézők, ezúttal a Turay Ida Színház hozta el Topolcsányi Laura – Berkes Gábor szerzőpáros Salsa, szivar, szerelem című „2 felvonásnyi kubai, zenés bódulat” –át.

Az első jelentben Arianna (Bódi Barbara) búcsúzik szerelmétől, mert továbbtanul. A másodikban már eltelt három év, a lány visszajön, hogy részt vegyen húga, Carolina (Bodor Szabina) esküvőjén, de nem felejtette a fiút, aki három éve elrabolta szívét. Kiderül, hogy húga vőlegénye az a férfi, akit Arianna szeret, Alejandro (Kurkó J. Kristóf). A történet erről szól. Claudia (Kisfaludy Zsófia), a lányok barátnője a látszat ellenére nagyon jól átlátja a dolgokat. Arianna és Carolina elvált szülei is eljönnek az esküvőre – Détár Enikő és Győri Péter alakították a szerepet. Liset, házvezetőnő szerepében Nyírő Beát láttuk.

Titkok, félreértések, félrelépések, erotika, zene, tánc, érzések, testvéri szeretet, elvált szülők újra egymásra találása. Nem elgondolkodtató, hanem szórakoztató darabot láttunk, amit a közönség nagyon szeretett. Minden művész, aki színpadon volt a megírt szerepét maximálisan játszotta, táncolta, a színészek játékát a közönség hosszú tapssal köszönte meg.

Díszlet, jelmez Fekete Mónika, koreográfus Borbély Krisztina. Az előadást rendezte Molnár László.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Népszerű

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

Forrás: koroanavirus.gov.hu Forrás: koroanavirus.gov.hu

18: Békés az utolsó a megyék között regisztrált fertőzöttek számában

COVID-19

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« Júl    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect