Connect with us

Sport

A leendő csoportrivális ellen nyertek a csűdiek

Endrefalvi Erik helyzete (Fotó: Babák Zoltán)
Endrefalvi Erik helyzete (Fotó: Babák Zoltán)

A felkészülési időszak utolsó szakaszában igyekeztek erősebb csapatok ellen játszani, hogy az új lebonyolítási rend miatt kialakult helyzetre a legjobban felkészülhessenek, árulta el Szentesi János, a Csabacsűdi GyLSE elnökségének tagja, a csapat erre mérkőzésre kijelölt szóvivője.

– A Gyula csoportriválisunk lesz, bár ezt a mérkőzés lekötésénél még nem tudtuk. Mindkét csapatnak jól jött ez az erőpróba – tette hozzá a

A találkozó első felében a hazaiak domináltak, több csabacsűdi helyzet is kimaradt, ekkor sikerült a vezetést is megszerezni Magyar Martin révén. Ahogy a meleg miatt fogyott a lendület, a mérkőzés kiegyenlítetté vált. A játékrész második felében több gyulai helyzet is kialakult, egy szöglet utáni kavarodásból egalizált a vendégcsapat.

A második játékrészben több tartalék és ifijátékos is szóhoz jutott, így az erőviszonyok is kiegyenlítődtek. Bár továbbra is több hazai akciót láthatott a mintegy ötvenfős hazai közönség. Ebből az egyiket sikerült gólra váltani, újra Magyar volt eredményes.

A találkozó utolsó szakaszában tovább növelhette volna előnyét a Csabacsűd, viszont a helyzetek kimaradtak, pedig még egy kapufa is csattant a végén.

Csabacsűdi GyLSE – Várfürdő–Termal FC Gyula 2–1 (1–1)
Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – Tasi Norbert, Viszkok Csaba, Kiri Bence, Sovány Pál, Rafaj Roland – Sándor János, Magyar Martin – Gulyás Ádám – Kasik Márk, Endrefalvi Erik
Kispad: Király András, Gombár Erik, Körösfalvi Kristóf, Gyurik Dániel, Viszkok Dániel.
Edző: Kondacs János

A csoportrivális ellen lejátszott edzőmérkőzésen jól szerepelt a csapat. Sok kialakított helyzetből kettőt sikerült mindössze gólra váltani. A sportszerű gyulaiak jó csapat benyomását tették. A második félidőben minden játékos lehetőséghez jutott. Folytatás pénteken délután a Szarvas FC 1905 ellen.

Népszerű

Fotó: Kanti Dorottya Fotó: Kanti Dorottya

Vitamin-nap helyett családi szombat

Közösség

Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán) Mindenki szarvasi a képen: Kiri Bence (zöldben), Zahorecz Soma (partjelző), Bakró Géza és Szikora Milán (kékben) (Fotó: Babák Zoltán)

Nagy érdeklődés kísérte a szomszédvári találkozót

Sport

A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Gál Ferenc Egyetem udvara, mögötte a (jelenleg) Szent István Egyetem régi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hét napban történt

Gazdaság

Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán) Koltay Gergely és Koltay Gábor 2020. július 23-án a Kormorán koncertje előtt a Szarvasi Vízi Színházban (Fotó: Babák Zoltán)

Nálunk lesz látható először a Jókai Megfeszített című rockoperája

Színház

A rovatot támogatja:

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« Júl    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect