in ,

Szűcs Damján két góljával verte a KOTÉ-t a Hunyadi

Szűcs Damján vezeti a labdát (Fotó: Babák Zoltán)0
Szűcs Damján vezeti a labdát (Fotó: Babák Zoltán)

Egy héttel a szezon rajtja előtt zeneszóval fogadta a Kondorosi TE csapatát a Hunyadi. A fövenystrandon és a szabadtéri színpad körül a Vitamin-nap helyettesítő-rendezvénye a családi nap zajlott.

A végeredmény Szűcs Damján két góljával 2–1 lett, de a csapatvezetés nincs megelégedve mindenki hozzáállásával. A szombaton induló megyei avalifikáció B csoportjában olyan ellenfelei lesznek mint a Szarvasi FC, illetve egyből szombaton 17 órára Szentandrásra érkező Mezőhegyesi SE. Az általános vélemény az, hogy a most mutatott játék a nyitómérkőzésen kevés lesz.

Ha egy, a pálya alapvonaláról évek óta figyelemmel kísérőnek lehet véleménye, akkor az lenne, hogy ennek a Hunyadinak most ismét edzője, Boér Zsolt által ismét csapatkinézete van. Ebben a játékoskeretben van monyó.

Ahhoz képest, hogy két hónapja még a megszűnésről keringtek pletykák, minden fociszerető szentandrási hálás lehet a támogatóknak azért, hogy ez nem történt meg.

Hunyadi MSE – Kondorosi TE 2-1

Hunyadi: Buzás Bálint -Yetik Deniz, Szabó Máté, Szabó Ferenc, Dernovics Tamás – Tasi Norbert, Kiss László, Kozák Balázs, Szűcs Damján, Lós István – Virág Imre
Jatszott meg Wéber Csaba, Seres Viktor, Olasz István, Olasz Imre, Nyemcsok Mihály, Bíró Dávid, Kovács Norbert, Balogh Martin

Edző: Boér Zsolt

Xantus Barbara és Bodor Szabina (Fotó: Békéscsabai Jókai Színház)0

Musical válogatás klasszikusoktól, modernektől

A Cervinus Teátrum sógornői (Fotó: Babák Zoltán)0

Ismerős és ismeretlen Sógornők a Cervinusban