in ,

Fordítani tudott Csabacsűd, de pontosztozkodás lett a vége

Endrefalvi Erik egyenlítő gólja (Fotó: Babák Zoltán)0
Endrefalvi Erik egyenlítő gólja (Fotó: Babák Zoltán)

A délutáni monszun, és a 8 milliméternyi csapadék után felszálló pára sem akadályozta meg a csabacsűdieket, hogy kilátogassanak a pályára vasárnap délután, ahol az idén debütáló rendszer keretében, a Békés megyei kvalifikáció “C” csoportjának 2. fordulójában a Csabacsűdi GyLSE a Mezőberényi LE-t fogadta.

Az 5. percben egy szabadrúgásból balról keresztbeívelt labdát Sovány Pál fejelt kapusa, Petrovics Zsolt hálójába (0–1).

A 25. percben Endrefalvi Erik csípett el egy labdát, vitte le az alapvonalig, majd kis szögből kapura lőtte. Rau Zsolt a labda és a kapu közé vetődve mentett.

Tíz percre rá Sándor János adott egy valószínűtlenül hosszú labdát a védők mögé. Endrefalvi a nyakába kapta a lábát, lehajrázta a védelmet, és a kifutó kapus, illetve a visszaérkező védők között a kapuba lőtt (1–1).

A 43. percben Erik egy, az őt kereső labdát sarokkal előre továbbított, egyenesen a mélységből induló Gulyás Ádám elé, aki kis híján megcsinálta Erik korábbi bravúrját.

Az első félidő utolsó percében hatalmasat hárított Petrovics, amikor a kapura tartó lövést fölé tolta. A szögletből belőtt labda tisztán találta a berényiek kapitányát, Tóth Jánost, aki oda fejelhetett, ahová csak akart. Sajnos a hálóba akart (1–2).

A második félidő 8. percében Magyar Martin tudott egyenlíteni. Harmincról jól vette észre, hogy Rau kikalandozott kapujából, és egy jól irányzott lövéssel erőből kilőtte a jobb felsőt (2–2).

A csabacsűd elkapta fonalat, egyre jobban uralta a pályát, de a 70. percben ismét Tóth volt eredményes (2–3). Három percre rá Rafaj Roland egy pontrúgást követő kavarodásból harmadszor is egyenlíteni tudott (73′, 3–3). Hét perccel a vége előtt Endrefalvi egy szögletből fejjel volt eredményes, így a mérkőzésen először vezetni tudtak a hazaiak (4–3). Ezt tartani tudták egészen a 90. percig, ám ott a gól utáni percben tízre fogyatkozott vendégek közül Fazekas Márk talált a hálóba, ezzel beállította a 4-4-es végeredményt.

Csabacsűdi GyLSE – Mezőberényi LE 4–4 (1–2)

Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – Tasi Norbert (84′ Jelen Szebasztián Szilveszter), Viszkok Csaba, Kiri Bence, Sovány Pál – Sándor János (88′ Viszkok Dániel), Rafaj Roland, Gulyás Ádám – Magyar Martin (86′ Körösfalvi Kristóf), Endrefalvi Erik, Kasik Márk (57′ Kiss Gábor). Cserék: Gombár Erik, Király András, Styecz Dániel

Edző: Kondacs János

“Hatalmas mérkőzést hozott a vasárnapi derbi, igazi megyei rangadót láthatott a közönség. Nyolc gól és piros lap tarkította a változatos meccset. A végén bekapott gól bosszantó, de a csapat tartása jól látszott, ahogy az eredményt háromszor is egalizálta. Kilencven percet tekintve igazságos pontosztozkodás született. Gratulálok a srácoknak, két riválisunk ellen lejátszott mérkőzés után veretlenül várhatjuk a szerdai folytatást!”, nyilatkozta Szentesi János a mérkőzést követően.

A mérkőzés jegyzőkönyve megtekinthető itt.

Brokkolis, pulykasonkás pite (Fotó: Gallicoop Instagram)

Brokkolis, pulykasonkás pite vacsorára az egész családnak

Kábítószer gyanúját keltő anyag a zsebben