Connect with us

Szarvas

Taroltak a szarvasi polgárőrök a megyei döntőben

Jansik István és Pljesovszki János képviselheti Békés megyét az országos döntőn. A képen jobbról Tusjak Tamás. (Fotó: police.hu)
Jansik István és Pljesovszki János képviselheti Békés megyét az országos döntőn. A képen jobbról Tusjak Tamás. (Fotó: police.hu)

Közlekedési versenyen mérték össze tudásukat a polgárőrök Mezőberényben

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2020. augusztus 29-én rendezte meg a XVI. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét Mezőberényben. A versenyzőket Hudák Pál r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte. Elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök, tesztet töltöttek, és ügyességi pályán is bizonyíthattak. Az eredményhirdetésen Ladányi Zoltán r. ezredes, a Békési Rendőrkapitányság vezetője köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját és versenyen nyújtott teljesítményüket.

A legeredményesebb, a Szarvasi Rendőrkapitányság Jansik István, Pljesovszki János, Bere István és Tusjak Tamás összeállítású polgárőr csapata volt. A második helyen a békéscsabai polgárőrök végeztek, csapatuk tagjai: Szász Róbert, Roszik László, Szász Pál és Óvári Attila. A harmadik helyezett pedig a Békési Rendőrkapitányság csapata lett. A versenyzők: Gál Ferenc, Kovács János, Balog László és Nemes Márton. Az egyéni összetett verseny első és második helyezettje is a Szarvasi Rendőrkapitányság összeállításában versenyző polgárőrök közül került ki, Jansik István és Pljesovszki János személyében. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Roszik László, a Dobozi Polgárőr Egyesület tagja állhatott.
A 2020. szeptember 12-én, Budapesten megrendezésre kerülő XVI. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén Jansik István és Pljesovszki János képviselheti Békés megyét.

2020. 08. 30., v – 08:33 Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
Jansik István és Pljesovszki János képviselheti Békés megyét az országos döntőn (Fotó: police.hu)

Népszerű

A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán) A békésszentandrási szennyvíztisztító telep jelenleg (Fotó: Babák Zoltán)

Nyáron indulhat a szentandrási szennyvízkezelő fejlesztése

Beruházás

Őszi módszertani szakmai nap a GFE Gyakorlóintézményében

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Állítsd meg a (motoros) Mikulást!

Közösség

Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán) Czesznak János a csabacsűdi adventi koszorú előtt (Fotó: Babák Zoltán)

Csendben meggyújtották az első adventi gyertyát Csabacsűdön

Közösség

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect