in , ,

Látogatási tilalmak a környező kórházakban

Fotó: Orosházi Kórház / Facebook
Fotó: Orosházi Kórház / Facebook

Csütörtöktől teljes látogatási tilalmat rendeltek el a koronavírus-fertőzések országosan növekvő száma miatt a Békés Megyei Központi Kórház gyulai és békéscsabai tagintézményében. Az Orosházi Kórházban már szerdától tilos a látogatás.

A Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet valamennyi osztályán látogatási tilalmat vezettek be szerdától visszavonásig – közölte Csellár Zsuzsanna főigazgató az intézmény honlapján.

A szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet valamennyi osztályán csütörtöktől a látogatási időt délután 16 és 18 óra közötti időszakra korlátozzák- közölte Rudner Ervin főigazgató főorvos az intézmény honlapján. A látogatók az intézménybe történő belépéskor kötelesek az orrot és szájat eltakaró maszkot használni és a kezüket fertőtleníteni. A beléptetési ponton ellenőrzik a testhőmérsékletet is. Szeptember 7-étől az intézményben teljes látogatási tilalmat vezetnek be.

Koronavírus – Látogatási tilalmat rendeltek el Honvédkórházban, a gyulai és a békéscsabai kórházban – FRISSÍTETT (új: mezőtúri és szolnoki kórház)

Budapest/Gyula, 2020. szeptember 2., szerda (MTI) – bbbr \ bki \ kvs – Egészség-járvány-kórház

Nyerges Áron és Keller Gergő0

Szarvasi kajakosok az utánpótlás világbajnokságon

0

Kilencedik tanévét nyitotta meg a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium