in ,

Már csak gólra kellene váltani a motivációt Szentandráson

Boér Zsolt (Fotó: Babák Zoltán)0
Boér Zsolt (Fotó: Babák Zoltán)

Küzdelmes mérkőzés jó párharcokkal, lehetne a rövid összefoglalója a tegnapi Hunyadi–Nagyszénás SE megyei kvalifikáció “B” csoport 4. fordulójában lejátszott derbinek. A mérkőzés külön érdekessége, hogy Boér Zsolt, a hazaiak edzője korábban a vendégek mestere volt, és hozta fel őket a megye egyik legjobb csapatává.

Krajcsovicz Zsolt játékvezető sikertelenül próbálta megfogni a ki-ki mérkőzésekre jellemző keménységet. Míg az első félidő mind gólok, mind sárga lapok szempontjából nullával végződött, a második játékrészben elhúztak a sárgák. Három vendéglap és Olasz István sárgája után egy összecsapás után két szentandrási maradt a földön az ellenfél tizenhatosa előtt. Ezt Kiss László, bizonyára nem túl irodalmi stílusban kifogásolta, ami díjat érdemelt, Krajcsovicztól kapott is egy tusolóutalványt. A megfogyatkozott szentandrásiak igyekeztek rendezni soraikat. Négy percre Laci pirosára egy felszabadítást jobbról a védőink mögé emeltek keresztbe, ahol Takács Márk emelkedett érte, és fejjel átemelte a szintén nyújtózkodó Buzás Bálint felett, ami valljuk be, nem kis feladat (0–1).

Aztán a Hunyadi minimum döntetlenre hozta a mérkőzést a lapok számának tekintetében, de erősebb lapokkal nyert: Szabó Ferenc sárgája után Krajcsovicz második sárgával Kiss Laci után küldte Szabó Mátét is, majd a 90. percben Romhányi Roland is beszedett egy sárgát.

A mérkőzés 2 sárga + 2 piros vs. 4 sárga eredménnyel végződött. Több gól nem esett.

Virág Imre, a Hunyadi csapatkapitánya így látta a mérkőzést: Nagyon jól és motiváltan játszottunk, védekeztünk. Támadásban meg sokat kell fejlődnünk. Ha az motiváltságunkat gólokra tudnánk váltani, nem lenne gond a folytatásban.

Békésszentandrási HMSE – Nagyszénás SE 0–1 (0–0)
Békésszentandrás, 190 néző. Vezette: Krajcsovicz Zsolt.

Békésszentandrás: Buzás – Yetik, Szabó M., Szabó F., Balogh M., Olasz István, Tasi K., Szűcs, Kiss L., Dernovics, Virág. Cserék: Wéber, Romhányi, Seres, Olasz Imre, Kozák, Kovács N. Edző: Boér Zsolt. Jók: az egész csapat

Nagyszénás: Magony – Zábrák, Rafaj, Kukovecz, Vajgely, Pásztor, Takács, Juhász, Vili, Nagy Sz. D., Márk. Cserék: Blaskó, Libor, Godár, Simon L., Szilágyi. Edző: Tasi Róbert. Gólszerző: Takács (75.). Kiállítva: Kiss L. (71.), Szabó M. (81.).

Boer Zsolt: Ma is kitettünk magunkért, a játékosaim szívüket, lelküket kivitték a pályára. Az ellenfél játékát kioltottuk, de sajnos egy ember azt akarta, hogy ma ne szerezzünk pontot.

Tatai Nóra és Breinich Beáta (Fotó: Babák Zoltán)

Veszélytelen utazás operával

Fotó: Babák Zoltán

Szarvasiak is csatlakoztak a jótékonysági futáshoz