in ,

Gólgyárat avattak tegnap Csabacsűdön

A mérkőzés jellemző pillanata: Farkas Zsolt battyog a labdáért (Fotó: Babák Zoltán)0
A mérkőzés jellemző pillanata: Farkas Zsolt battyog a labdáért (Fotó: Babák Zoltán)

A múlt heti, vésztői siker után ez volt a csoport másik kötelező győzelem kategóriájú meccse. A vendégcsapat majdnem elkésett, de szerencsére sikerült lejátszani a találkozót, aminek súlyos verés lett a vége.

A gólok sorát Sovány Pál szöktetéséből az elfekvő Farkas Zsolt mellett ellőve Endrefalvi Erik kezdte (6′, 1–0). Szűk negyedórával később egy bedobásból a kétegyházi védelem által kifejelt labdát Sándor János küldte előre a kapunak háttal álló Erikhez, aki fordulásból érzésre megint ellőtte Farkas kapus mellett (19′, 2–0).

Folyamatos egykapuzás ment helyzetek sorával. A csabacsűdi nyomás miatt a 36. percben Gulyás Gergő fejjel szögletre volt kénytelen tisztázni. Gulyás Ádámm állt a szögletzászló mellé, átívelte a mezőny felett, de a másik oldalon Kasik Márk emelkedett rá, és fejelt a hálóba (3–0).

Három percre rá újabb szöglet, át a kapu előtt helyezkedők felett. Most Rafaj Roland érkezett, és lőtt a hálóba (39′, 4–0)

A második félidőben szintén egy négyest kaptak a kétegyháziak, Endrefalvi (56′), majd Kasik (61′) volt eredményes. A 83. percben Jelen Szebasztián meglőtte felnőtt válogatottbeli első gólját (7–0), majd Magyar Martin zárta be a gólgyárat a 86. percben.

A góllövő lista tetején szereplő csabacsűdi csatárok jóvoltából a két félidőre arányosan elosztva, 4-4 találattal kiütéses győzelem született. Endrefalvi 8 góljával továbbra is a C csoport legeredményesebb befejező embere, őt , Magyar Martin követi a listán 4 találattal.

Csabacsűdi GyLSE – Kétegyházi SE 8–0 (4–0)
Csabacsűdi GyLSE: Petrovics Zsolt – Sovány Pál, Rafaj Roland, Viszkok Csaba, Kiss Gábor – Tasi Norbert, Gulyás Ádám – Sándor János, Kasík Márk, Magyar Martin – Endrefalvi Erik.
Játszott még: Hudák Péter, Viszkok Dániel, Styecz Dániel, Jelen Szebasztián.
Edző: Kondacs János

A csapatvezetés részéről Szentesi János nyilatkozott a Newjságnak: A mérkőzésről alkotott elképzelést megvalósította a csapat. Helyenként szép, közönségszórakoztató játékkal és nyolc találattal egy nagyon sportszerű ellenféllel szemben sikerült begyűjteni a kötelezőnek nevezhető három pontot. Endrefalvi Erik mesterhármasa, és Jelen Szebasztián első felnőtt bajnoki gólja már csak hab volt a tortán! Gratulálok a srácoknak!

Pulykasonkás-brokkolis lepény (Fotó: Gallicoop Instagram)0

Könnyű ebéd: pulykasonkás-brokkolis lepény

Tanévnyitó tájékoztató a Chovánban