in ,

Tanévnyitó tájékoztató a Chovánban

Iskolánk,  Chován Kálmán Alapfokú Művészeti Iskolában a 2020/2021.évi tanévét egy rendhagyó tájékoztatóval nyitotta meg.

A Cervinus Teátrum színháztermében – a járványügyi előírások figyelembevételével és betartásával – összegyűlt szülők és növendékek betekintést kaptak az iskola járványügyi protokolljába. Intézményünk erre vonatkozó tájékoztatása megtekinthető a honlapunkon, a www.chovan.hu oldalon, illetve kifüggesztve minden tanterem, alkotóműhely ajtaján és a szülőknek küldött levelekben.

A veszélyhelyzettel kapcsolatban elhangzott, hogy a művészetis tanárok felkészülten, minden lehetséges eszközt és módszert kidolgozva készülnek az esetleges online oktatásra is. A veszélyhelyzetben különösen fontos szerepe van a művészeteknek, hiszen a lélekemelő örömforrásokra, az alkotás örömére a nehéz helyzetekben még nagyobb szükség van.

A hagyományos évkezdés azonban egyelőre zavartalan, mind a négy tagozaton – zene, tánc, képzőművészet és dráma –, elindultak a tanórák. Néhány szabad hely még várja az érdeklődő kisdiákokat, ezzel kapcsolatban az iskola igazgatói irodájában lehet érdeklődni (06-66/312-720)

A nyár folyamán bővült az iskola külső tagozatainak száma, mivel a békésszentandrási, illetve öcsödi tagozataink mellé a kondorosi művészeti iskola is a Chován Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola része lett.

A tájékoztatás után a megjelent növendékek óraegyeztető megbeszélésre mentek leendő tanáraikkal.

Bízva a hosszú és egészségben eltöltött tanévben, minden diákunknak eredményes tanulást kívánt az iskola tanárai nevében Dombovári Zita intézményvezető-helyettes.

Dombovári Zita intézményvezető-helyettes

A mérkőzés jellemző pillanata: Farkas Zsolt battyog a labdáért (Fotó: Babák Zoltán)0

Gólgyárat avattak tegnap Csabacsűdön

A fotó az Andragória–Hooligans mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)0

Jelen fél perccel a vége előtt a nyolc közé lőtte a Hooliganst