in ,

Kis változás az elnökségben, a munka változatlanul folyik tovább

Galát Krisztián alelnök, Sükösd Attila elnök, Neumann Tibor alelnök
Galát Krisztián alelnök, Sükösd Attila elnök, Neumann Tibor alelnök

Szeptember 30-án tartotta kötelező tisztújító közgyűlését a Szarvasi Birkózó Egyesület.

– Rövid fennállásának első öt évén vagyunk túl megannyi szép eredménnyel a hátunk mögött. Bár a járvány idén igencsak beleszólt az egyesületek sportéletébe, a tisztújítás nem maradhatott el, hiszen az elnökség mandátuma lejárt – tájékoztatta a Newjságot Sükösd Attila, a birkózók edzője.

A közgyűlés 21 tagjából 15-en voltak jelen az eseményen, ahol fél óra alatt egyhangúlag megválasztották az új elnökséget. Nagy változás nem történt, az elnök a következő öt évre újra Sükösd Attila lett. Az alelnökök személyében állt be változás, Galát Krisztián maradt az egyik alelnök, míg Balázs Béla helyett a közgyűlés Neumann Tibort választotta meg.

A közgyűlésen a hangulat remek volt, minden jelenlévő szavazatra jogosult tag szavazott. Ami mindenképp nagy motiváció az új elnökségnek, hogy a jelenlévő tagok közül kivétel nélkül mindenki igennel szavazott rájuk – fogalmazott az egyesület régi-új elnöke.

A munka folytatódik tovább, az elnökség reménykedik abban, hogy hamarosan a sportélet újra a régi kerékvágásba folytatódik, ahogyan az volt a járvány előtt.

Fotó: Babák Zoltán0

Édes Anna a Cervinusban

Fotó: Babák Zoltán0

Utolsó gondolataikkal emlékeztek az aradi tizenháromra