Connect with us

Sajtóközlemény

Felhívás a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által nyilvántartott országos vizsgafelügyelői névjegyzékbe történő jelentkezésre

Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Az új szakképzésről szóló törvény értelmében szakmai vizsga vizsgabizottsága három tagból áll, amelynek ellenőrzési feladatokat ellátó tagja (vizsgafelügyelő) felel a szakmai vizsga szabályszerűségéért. A vizsgabizottság ellenőrzési feladatokat ellátó tagját (azaz a vizsgafelügyelőt) a szakmai vizsga helyszíne szerint területileg illetékes gazdasági kamara delegálja.

A területileg illetékes gazdasági kamara a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) által kialakított és gondozott vizsgafelügyelői névjegyzékről delegálja a vizsgafelügyelőt az akkreditált vizsgaközpontok által szervezett alábbi szakmai vizsgákra:

– a Szakmajegyzékben (az OKJ új elnevezése) szereplő szakmák szakmai vizsgái,

– a Szakmajegyzékben szereplő szakmák részszakmáinak szakmai vizsgái,

– a szakmai képzésben (felnőttképzés új elnevezése) megszerezhető szakképesítések képesítő vizsgái.

A vizsgafelügyelői névjegyzékbe jelen pályázati felhívás alapján lehet jelentkezni. Kérjük, hogy azok is jelentkezzenek, akik a régi rendszerben láttak el vizsgabizottsági feladatokat.

A részleteket megtalálják a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján, vagy keresse kollégánkat: Miholecz Ildikót a +36-30-590-00-88-as telefonszámon.

Népszerű

Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője Mészárosné Szabó Anna, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője

Nagyüzem az iparkamaránál – online is

Oktatás

Fotó: BMKIK Fotó: BMKIK

Mestervizsgák a kamaránál – Autószerelő, autóelektronikai műszerész

Oktatás

Fotó: BMKIK Fotó: BMKIK

Miért értékes a mesterlevél?

Oktatás

Soha nem volt még ennyire trendi a pályaorientáció!

Oktatás

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2020. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect