in ,

Megvan a második győzelem!

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Mindkét csapat átérezte a mérkőzés súlyát, hiszen azonos ponttal álltak a tabellán. A szarvasiakat fűtötte a múlt heti Kecskemét elleni, idegenbeli győzelem, a Szeghalom is győzni szeretett volna. A hazaiak kezdték jobban a játékot, a mérkőzés elején 2-3 góllal elhúztak. Ezután erőre kaptak a vendégek, és a szünetig folyamatosan ledolgozták a hátrányukat, a 2. felvonás elején négy gyors góllal át is vettek a vezetést /10-14/. A Szeghalom nem adta fel és a 43. percben kiegyenlítettek (17–17). Innentől kezdve felváltva estek a gólok, de végül a jobb kapusteljesítménynek és küzdeni akarásnak köszönhetően a szarvasiak gyűjtötték be a két pontot.

Szeghalmi NKC–Szarvasi NKK 22–23 (10–10)
Női NBII – felnőtt: Szeghalom, zárt kapuk mögött. V.: Hovány, Ubornyák.
Szeghalom: Tem – Szijjártó 2, Petri 4 (1), Tóth J. 2, Szántó 2, Hegedűs 7 (4), Kiss V. 3. Cs.: Csizmadia, Triffa (kapusok), Hajzer 2, Kotroczó, Pincés, Molnár B., Rab, Körtvélyesi, Ambrus. Edző: Zsadányi Sándor. Szarvas: JUHOS – PASKA 3, MAJOROS 7 (1), SZABÓ T. 1, Nyerges 1, Trnyik, TASGYIK 3. Cs.: Skorka (kapus), ÓVÁRI 8, Ábrahám, Jani, Fodor, Závoda.
Edző: Száva Flórián.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/5, ill. 2/1.

Száva Flórián edző: A küzdeni tudásunk és az akaratunk eredménye lett a győzelem. Gratulálok a lányoknak, szépen lassan haladunk előre.

Ifjúsági mérkőzés:
Túrkevei VSE – Szarvasi NKK / 10:19/ 25:34

Nyári Mihály

Lázár Mihályt interjúvolja Bakulya Anna (Körös TV) (Fotó: Babák Zoltán)0

Valami készül adventre

Molnár József polgármester a Körös TV stábját tájékoztatja (Fotó: Babák Zoltán)0

Tavasszal indul az óvoda komfortnövelő beruházása