in ,

Valami készül adventre

Lázár Mihályt interjúvolja Bakulya Anna (Körös TV) (Fotó: Babák Zoltán)0
Lázár Mihályt interjúvolja Bakulya Anna (Körös TV) (Fotó: Babák Zoltán)

Igaz, a COVID-19 felülírta terveiket, de a Valami nem hagyta magát. A tavalyi nagysikerű adventi vásáruk után reménykedtek, hogy az idén is folytatni tudják azt. Az már biztos, hogy nagy piacos rendezvénnyel nem tudnak megjelenni, azért online szeretnének hozzájárulni az ünnepi készülődéshez.

DIY – do it yourself

Lázár Mihály, a Valami alapítótagja műhelyében jártunk, aki megmutatta, milyen megrendelhető DIY adventi koszorúval készülnek az ünnepekre. Darabokban, ugyanis az ünnepi dísz egy egységcsomagban lesz elérhető, abban minden, ami egy szép adventi koszorúhoz szükséges. Ezeket otthon kell majd összeállítani egy ragasztópisztoly segítségével, ki-ki saját ízlése szerint.

A koszorú mohaalapra készül, magyarázta a megjelent média számára Lázár Mihály. Alját egy karton képezi, amire egy oázis és drótdarabkák és ragasztópisztoly segítségévek gyertyák és díszítőelemek, kagylók, termések kerülnek. Azokra is gondoltak, akiknek megvan a tavalyi adventi koszorújuk. Számukra felújítókészletet kínálnak, ami főleg a díszítőelemeket tartalmazza.

A csomag összeállításában segítői, mint mindig, Horváth Mariann és Cziglédszky Marianna voltak.

A csomagokat a Valami Facebook-eseményén keresztül itt tudja megrendelni.

Erdeigombás rizottó pulykamellel

Fotó: Babák Zoltán

Megvan a második győzelem!