Menu
in ,

Az első félidőben eldőlt

Fotó: Babák Zoltán

Mély talajon, hideg izmokkal, és az első félidőben szemmel láthatóan tűz nélkül játszotta tavalyról elmaradt mérkőzését a Hunyadi a fű kettőn. A gyomaendrődiek az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, bár ha koncentráltabbak, Virág Imre csapatkapitány véleménye szerint döntetlenre is ki tudták volna hozni.

A 15. percben érkezett az első gól. Egy jobbról, a szöget záró Buzás Bálint mellett keresztbe tett labdát továbbított a szinte üres kapuba Kun Csaba (0–1).

A 28. percben Szabó Máté csúszott be a tizenhatoson belül. A labda ott maradt alatta, de a vendégek játékosa átesett rajta. A véleményes helyzetben a játékvezetők véleménye döntött. Gyuga bíró színpadiasan a büntetőpontra mutatott. Buzás Bálint jó irányba vetődött, de nem érte el Hunya Kristóf jobbra helyezett labdáját (2-0).

A Hunyadinak is volt három olyan helyzete, amiből sikerülhetett volna szépíteni. Öpinek volt egy szögletből, amit a kapusba lőtt, illetve egy szabadrúgásból történő felívelést kicsivel mellé csúsztatnia, illetve még egy, amikor ő adott az ötös és a 11-es pont közé egy labdát, de azt meg az érkező Szűcs Damján lőtte a kapusba.

A Hunyadi így is, úgy is a megye kettőben folytatta volna, igaz, döntetlen, illetve győzelem esetén nem 4, hanem 5 vagy 7 ponttal.

A következő mérkőzést – immár a megye II. A csoportjában – is itthon játsszák. Szombaton 14 órától a Sarkadi Kinizsit fogadják.

Békésszentandrási HMSE–Gyomaendrőd FC 0–2 (0–2)

Békésszentandrás, zárt kapuk mögött. Vezette: Gyuga Zsolt. Békésszentandrás: Buzás Bálint – Szabó Ferenc, Szabó Máté, Olasz Imre (71′ Yetik Deniz), Olasz István, Balogh Martin, Dernovics Tamás(89′ Bencsik Attila), Balázs Milán (80′ Kovács Norbert), Tasi Kristóf, Szűcs Damján, Virág Imre, Játékos-edző: Boér Zsolt

Gyomaendrőd: Vastagh (Soczó) – Miklavicz, Valach, Szabó P., Szilágyi (Dávid), Bartik, Molnár T., Kun Cs., Barna V., Hunya, Hanea (Tímár). Edző: Kovács Gyula. Gólszerző: Kun Cs. (15.), Hunya (27. – 11-esből).

Kiállítva: Olasz István (78.).

Boér Zsolt: Az első félidőben hiányzott belőlünk a vagányság, nem tudom miért játszottunk megilletődötten. A második félidő már rendben volt, de amíg nem tudunk gólt rúgni pont nélkül fogunk maradni. Sajnálom hogy az asszisztensek főszereplővé váltak. Jók Dernovics, Tari, Tasi, Balogh.

Exit mobile version