in ,

Tízpercnyi rövidzárlat megfordította a mérkőzést

Fotó: Kepenyes Balázs

A sok első félidei lehetőségből egy helyzetet sikerült gólra váltani szombaton, amikor a Hunyadi otthonában fogadta a Tótkomlósi TC együttesét a megyei másodosztály “A” csoportjának 5. fordulójában.

A vendégek kispadjának környékéről Balogh Martin egy szabadrúgást a kapu elé ívelt, amit a jó ütemben érkező Balázs Milán a kapuba bólintott (14′ 1-0). Sajnos a helyzetek továbbra is kimaradtak, ami a második félidőben megbosszulta magát.

A szünet után a Hunyadi kicsit magára húzta a vendégeket, ami azt eredményezte, hogy egy véleményes szabadrúgásból egyenlíteni tudott Komlós. A kapura lőtt labda megpattant a sorfalon, amit az érkező Kovács Imrének már csak be kellett passzolnia (55′ 1–1).

Három percre rá Kovács egy szögletből egy védelmi hibának köszönhetően belőtte második gólját (58′ 1–2).

A Hunyadi tempót váltva igyekezett legalább az egyik pontot itthon tartani, de most sem jött össze az első hazai győzelem.

Békésszentandrási HMSE – Tótkomlósi TC 1–2 (1–0)

Buzás Bálint – Yetik Deniz (74′ Kovács Norbert), Tari Ferenc (79′ Kozák Balázs), Olasz István (71′ Virág Imre), Balogh Martin – Szűcs Damján (85′ Boér Zsolt), Bencsik Attila – Olasz Imre, Tasi Kristóf, Dernovics Tamás – Balázs Milán

Jók: Bencsik, Tasi, Balázs, Dernovics

Boér Zsolt: Három hét után léptünk újra pályára minden idők legfiatalabb szentandrási csapatával. Egy kiváló első félidő után, amikor el kellett volna döntenünk a mérkőzést, megpecsételte sorsunkat egy 10 perces rövidzárlat a második félidőben. Szomorú vagyok az eredmény miatt.

A mérkőzés adatlapja itt tekinthető meg.

Fotó: Kepenyes Balázs

Pulykasonkával töltött kalács

Ha húsvét, akkor kalács

Vakcinával teli ampullák és oltásra előkészített fecskendők

CoVID-19 védőoltás-tájékoztató a kismamák és a szoptatós anyák részére