in ,

Dombvári Bence: Kammererék, Vargáék, Kulifaiék mellett sok fiatal páros is feljött, szóval nem lesz könnyű…

Dombvári Bence
Dombvári Bence (Forrás: kajakkenusport.hu)

A kajakenusport.hu oldalon jelent meg egy hosszabb cikk Dombvári Bencéről. Öt éve kvótát szerzett, megtette a kötelességét, aztán mehetett. Pontosabban nem mehetett Rióba. Folyamatosan figyelemmel kísértük kálváriáját, amit nem érdemelt meg. Az öt év az öt év, mondta, már nem regenerálódik olyan gyorsan. Fejben kibírta. Az ő fizikumával negyven fölé is mehet.

Megkérdeztük Bencétől, mizu vele. Minden rendben, válaszolta, következik az utolsó felkészülési hét Szolnokon, majd az azt követő héten a páros válogató.

Arra a kérdésünkre, hogy milyen a mezőny, így fogalmazott: “Kammererék, Vargáék, Kulifaiék mellett sok fiatal páros is feljött, szóval nem lesz könnyű…”

Kopasz Bálint a cikkben azt nyilatkozta, hogy tart Bencétől. Reméljük, jó volt a megérzése, mikor ezt mondta. Feltettük a kérdést, miért mondta ezt Kopasz Bálint. “Ha indulok egyest, az azt jelenti, hogy nem jutottam ki párosban”.

Nekünk, szarvasiaknak, bármelyik opció tetszene.

A cikk a kajakkenusportról nagyon jó a két lábbal a földön álló Bencével. Érdemes elolvasni, és megnézni a felvételeket.

Utolsó simítások a Mokka kerthelyiségében

Készülnek a szarvasi teraszok szombatra. Jön a 4 milliós nyitás.

Hajduch Nándor és Tóth Péter

Hajduch Nándor és Tóth Patrik a magyar szabadfogású birkózó-válogatott kibővített kadet keretében edzett