in ,

Hunyadi – Multyán 2–4

Virág Imre gólt érő lövése (Fotó: Kepenyes Balázs)

Gyászszünettel kezdődött a Hunyadi Kunágotai TE elleni szombati mérkőzése. A Hunyadi családja két tagot is vesztett a közelmúltban. Godáné Ani korábban elnökségi tag volt az egyesületnél, és a törzsszurkoló Sinka Imre Pisze is igazoltan marad távol ezentúl a csapat meccseiről.

Az elmúlt heti események következményeképp a Hunyadi három játékosának Lós Istvánnak, és a Szabó testvéreknek, Máténak és Ferinek felfüggesztették a játékjogát. Esetükben ítélet a héten várható. A megfogyatkozott erőforrások ellenére a vezetés a hazaiak szerezték meg. Virág Imre kapott szélre egy labdát, amit betolt középre. Ott Balázs Milán érkezett, és lőtt a hálóba (1–0).

A kihagyott helyzetek Multyán Csaba főszereplésével megbosszulták magukat.

Buzás Bálint nagy védését követő szögletből Multyán megszerezte első gólját (38′ 1–1), majd a 44. percben büntetőből a másodikat. Ennek előzménye az volt, hogy egy szabadrúgás a tizenhatoson belül felálló sorfalban kezet ért, amiért Bakos József büntetőt ítélt (1–2).

A második félidőben Multyán tovább növelte a Kunágota előnyét. A tizenhatos előterében a hazaiak szabálytalan megmozdulására a játékvezető szabadrúgást ítélt, amit a vendégek gólgyárosa a kapuba tekert (47′ 1–3).

A Hunyadi végig támadott, de egy előreívelést követő rövid hazafejesnek köszönhetően Multyánnal megrúgatták negyedik gólját (68′ 1–4).

A mérkőzés első gólja után az utolsó is a hazai csapat neve mellé lett bejegyezve. Több lehetőség után végül a 87. percben Virág egy Olasz Istvántól kapott labdát lőtt a hosszúba (2–4), ezzel beállítva a végeredményt.

Békésszentandrási HMSE – Kunágota TE 2–4 (1–2)

Hunyadi: Buzás Bálint – Yetik Deniz (70′ Bíró Dávid), Kozák Balázs (62′ Kovács Norbert), Tari Ferenc, Balogh Martin – Olasz István, Bencsik Attila – Virág Imre, Tasi Kristóf, Olasz Imre (58′ Dernovics Tamás) – Balázs Milán (78′ Boér Zsolt) Csere: Wéber Csaba, Fabó Bence

Jók: Tasi, Olasz István Virág.

Boér Zsolt: Sajnos nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat, sokadszor lépünk ugyanabba a folyóba. Több gólos vezetés helyett 10 perc alatt kivégeztük magunkat, nekünk is úgy kellet volna reagálni a múlt heti eseményekre, ahogyan a Szabadkígyós tette a mai napon.

Fotó: Kepenyes Balázs

Pljesovszkiné Szeljak Mária, Varga Viktor és Bohák Péter, Pierre

Forog a film Cervinusban

Szezámmagos bundában sült pulykamellkockák mézes-ropogós mázban

Szezámmagos bundában sült pulykamellkockák mézes-ropogós mázban