in ,

Szűcs Damján mesterhármassal járult hozzá a Hunyadi győzelméhez

Szűcs Damján mesterhármast rúgott a dobozi kapuba. Ezen lövéséből nem született gól
Szűcs Damján mesterhármast rúgott a dobozi kapuba. Ezen lövéséből nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

Határozottan kezdett a Dobozi SE tegnap a Hunyadi otthonában a megyei másodosztály “A” csoportjának 12. fordulójában, de csak kapufáig, illetve egy lesgólig jutottak.

Szűcs Damján egy csúsztatott fejesét követően egy kontrából született a vezető hazai gól. A labda Virág Imre elé került, aki kapura vezette, a védő majdnem utolérte, de sikerült azt megtartania és kilőnie a hosszú sarkot.

A gólgyártást ettől kezdve – egy klasszikus mesterhármas erejéig – átvette Szűcs Damján. Egy oldaldobásból Balogh Martinhoz került a labda, amit beadott középre, ahonnan Szűcs a védők közül a léc alá bombázta.

A második 45 percre harmadik játékosnak beszállt az időjárás is. Változó erősséggel de végig esett, de a pálya állapota teljesen jó maradt.

A 50. percben a harmadik gól is egy Szűcs kontrából született (3–0). A 74. percben Olasz Imre futott meg a jobb szélen, középen kapta tőle a labdát Szűcs, aki nem sokat igazgatott rajta, ellőtte Csizmadia Sándor mellett (4–0).

A 78. percben Roszik László szépített. A bal szélről átemelte Buzás Bálinton a labdát. Bíró Dávid mindent megtett, hogy a gólvonal fölül kikanalazza, de végül őt is a hálóból kellett kiszedniük a társaknak.

Ezzel a győzelmével a Hunyadi kikerült a kiesőzónából és egy pont hátránnyal felzárkózott a doboziakra. Előttük csak a Kunágota van elérhető távolságban szintén egy ponttal, igaz, ők egy mérkőzéssel többet játszottak.

Békésszentandrási HMSE–Dobozi SE 4–1 (2–0)

Békésszentandrás, zárt kapuk mögött. Vezette: Fekete Zoltán.
Békésszentandrás: Buzás – Olasz István (Tari), Yetik, Dernovics (Balázs, Bíró), Bencsik A., Olasz Imre, Szűcs (Boér), Kovács N., Virág, Tasi K. (Kozák), Balogh M. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Doboz: Csizmadia – Szabó A., Balog Zs., Lukucz M., Huszár A., Szabó L. (Szabó B.), Barcsay, Balogh Á. (Hollósi), Balázs (Köteles Á.), Mészáros (Roszik), Szigeti J. Cserék: Köteles Á., Hollósi, Szabó B., Roszik. Mb. edző: Barcsay Attila.
Gólszerző: Virág (24.), Szűcs (38., 50., 77.), ill. Roszik (82.).

Boér Zsolt: Régóta benne volt ez a csapatban ezért is sajnálom nagyon a múlt heti mérkőzést. Taktikailag ma rendkívül komplettek voltunk és gyönyörű gólokat rúgva megérdemelt győzelmet arattunk. Jók Kovács, Szűcs, Virág, Bencsik, Yetik.

Boronyák Gergely a Csodaszarvasban mutatkozott be Szarvason

A színház mellett a vers mestere

Az Akusztik Rock Trió tagjai, Molnár János, Nánási Attila és Czibulya Zsuzsa

Instafutás három főszereplővel