in ,

Győzelem az utolsó hazai mérkőzésen

Fotó: Babák Zoltán
Fotó: Babák Zoltán

Utolsó hazai mérkőzését győzelemmel tudta le a Szarvasi NKK női kézilabdacsapata, amely a szomszédvári derbit nyert a Gyomaendrőddel szemben. A begyűjtött két ponttal Száva Flórián együttese megerősítette hetedik pozícióját az NB II-es bajnokság Délkeleti csoportjában, ezen már a hátralévő mezőtúri meccsén sem tud javítani, legrosszabb esetben pedig 8. helyen végez.

Szarvasi NKK–Gyomaendrődi NKSE 29–26 (14–12)

NB II-es kézilabda-mérkőzés. Szarvas, zárt kapuk mögött. Vezette: Csige, Körmendi.
Szarvas: Nagy Barbara – Paska 3, Tasgyik 1, Óvári 2, Horváth B. 3, Majoros 12 (10), Buzási 4. Csere: Juhos, Skorka (kapusok), Ábrahám, Gabnai 2, Nyerges 2, Jani, Trnyik, Závoda. Edző: Száva Flórián.

Gyomaendrőd: Botos 1 – Nagy Bianka 1, Mag 1 (1), Németh K. 4, Farkasinszki Z. 7 (4), Szűcs 8, Gyuricza. Csere: Ács 2, Dinya 1, Gellai 1, Szendrei, Urbán, Fekécs, Werle. Edző Lakatos Tibor.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 11/10, ill. 6/5.

Szoros védekezéssel kezdett a szarvasi csapat, a gyomaendrődiek nem találták a réseket 17. perc: 10–4). A vendéglátók azonban kihasználták a hazaiak szaporodó hibáit és a 28. percre kiegyenlítettek, de a szünetre két gyors gól újra szarvasi vezetést eredményezett. Nagy kedvvel kezdték a 2. felvonást Majorosék, és 10 perc leforgása alatt hétre növelték az előnyüket. A vendégek ezután összeszedték magukat, de csak megközelíteni tudták a szarvasiakat.

Száva Flórián: – A várakozásoknak megfelelően nyertük a találkozót. Ennyivel jobbak voltunk a tabella előkelő helyén álló gyomaendrődiek ellen.

Lakatos Tibor: – Megérdemelt hazai győzelem született.

Nyári Mihály

Informatikai érettségi a Vajdában

A választott tárgyakkal folytatódtak az érettségi vizsgák

70 db alufóliába csomagolt, összesen 300 gramm súlyú zöld növényi törmeléket foglalt le a rendőrség

További egy hónapra őrizetben marad a terjesztő