in ,

A Gyurkó Anita–Gruner Benedek duó a második lett a HOPSZA Kupán

Ott Ákos, Ott Lívia és a szarvasi páros, Gyurkó Anita és Gruner Benedek
Ott Ákos, Ott Lívia és a szarvasi páros, Gyurkó Anita és Gruner Benedek

Ott Lívia és Ott Ákos révén címvédéssel zárult a másodízben kiírt HOPSZA Kupa, amatőr vegyes páros verseny, melyet 8 páros részvétele mellett bonyolítottak le szombaton, a szarvasi Erzsébet-ligeti teniszpályákon.

Előzetesen 12 páros nevezett a vegyes csapatversenyre, amely két egyéni és egy páros mérkőzésből állt, de a péntek éjjeli viharos időjárás távol tartotta a mezőny harmadát. A tavalyi győztes tárnoki testvérpárt ez sem rettentette el. Ráadásul idén is kimagaslóan teljesítettek, így a finálét ki sem kellett játszaniuk teljes egészében, mivel a női és a vegyes párost követően már behozhatatlan előnyre tettek szert a hazai Gyurkó Anita, Gruner Benedek duóval szemben. Az osztott harmadik helyen a Fábián Tímea, Szegedi Zsolt, valamint a Bondár Györgyi, Oláh Imre kettős osztozott.

A II. HOPSZA kupa végeredménye: 1. Ott Lívia és Ott Ákos (Tárnok, Szarvaska), 2. Gyurkó Anita és Gruner Benedek (Szarvas), 3. Fábián Tímea és Szegedi Zsolt (Békés, Békéscsaba), valamint Bodnár Györgyi és Oláh Imre (Békéscsaba, Sarkad).

Lezárult a „Szarvasi fiatalok a város kulturális örökségéért”

Zajlanak a kotrás előkészületei

Elkezdődött a Bikazugi-ág kotrása