in ,

Pontszerzés nélkül kezdte a szezont a Hunyadi

Fotók: Berka István

Vereséggel kezdte bajnoki szereplését a Békésszentandrási Hunyadi Mátyás SE labdarúgócsapata, amely a megye II/A-s bajnoki nyitányon a tavaszt I. osztályban töltő Mezőkovácsháza vendégeként szenvedett háromgólos különbségű vereséget.

A bátran kezdő Szentandrást Györgyi parádés emelése vetette vissza. A folytatás egyértelmű hazai fölényt hozott: előbb Túri nagy kavarodás után csavart a kapuba, majd Györgyi távoli bombája gyakorlatilag eldöntött mindent. A második félidőben a kovácsháziak kontroll alatt tartották a mérkőzést, de a látogatók sem keltettek rossz benyomást.

Bíró Tibor: – A nagy meleg rányomta bélyegét a mérkőzésre. Sajnos nekünk a szünet megint nem jött jól, ha az első félidőt át tudjuk menteni a másodikra is, akkor szép ősz elé nézhetünk.

Boér Zsolt: – Ma is eljátszottuk a szimpatikus vesztes szerepét. Két csapat lehetőségeit és játékossállományát nem lehet összehasonlítani, de ha az első tíz percben a két ziccerünk bemegy, akkor talán más lehetett volna az eredmény.

Mezőkovácsházi TE–Békésszentandrási HMSE 3–0 (3–0)

Mezőkovácsháza, 80 néző. Vezette: Tóth Imre.

Mezőkovácsháza: Tóth K. – Györgyi (Bíró), Csende, Mag (Kócs), Simondán (Kovács J.), Mittnacht, Fenyves, Túri, Matúz T. (Uhrin), Patyi (Andrej), Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor.

Békésszentandrás: Buzás – Szabó F., Olasz István (Kovács N.), Balázs (Uhljár), Dernovics, Lós (Nemcsényi), Olasz Imre (Sztricskó), Romhányi, Virág, Tasi K., Balogh M. (Mochnács). Játékos-edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Györgyi (19., 39.), Túri (33.).

Jó: Györgyi, Fenyves, Túri, Mittnacht, Varga G., ill. Dernovics, Virág, Olasz Imre.

Bakulya Mihály

Gulyás Attila és Földes Roxána a Szarvasi Vízi Színház 2021-es évadjának zárógáláján

Gálával búcsúzott a 2021-es vízi színházi nyár

Zajlanak a Wesselényi utca rekonstrukciós munkálatai

Sinka Imre: A művelődési ház felújításának projektjét elátkozták, semmi sem akar sikerülni