in ,

Pocsék első félidő után feltámadás

Kovács György (Okányi KSK, zöld) és Simon Róbert (Szarvasi FC, fekete) küzdelme (Fotó: Babák Zoltán)

Vízilabda-eredményt hozott a Szarvasi FC megye I. osztályú labdarúgócsapata szombati hazai bajnoki mérkőzése. Somogyi János alakulata pocsék első félidőt követően talált magára, és kétszer is háromgólos hátrányból szerzett pontot a fegyelmezetten és lelkesen harcoló Okány ellenében.

Az újonc vendégcsapat nem kezdett megilletődötten és az első félidő során negyedóránként be is talált a hosszú sérülés után visszatérő Kasik kapujába. A házigazdák „tiszta lappal” indították a második játékrészt, Zima Dániel vezérletével sikerült ledolgozniuk a jelentős hátrányt, sőt az utolsó 10 percet már előnyben kezdhették. Azonban a szervezett okányiaknak erre is volt még „lapjuk” a pakliban: Nyéki az első játékrészhez hasonlóan ismét betalált a végén, ezzel megőrizte csapatának az őszi veretlenséget.

Füredi János asszisztensedző: – Megjártuk a mennyet, de a poklot is. A második félidei teljesítményünket kell a továbbiakban elérni és folytatni.

Démusz Zsolt: – A második félidő első húsz percét kivéve tökéletesen játszott a csapat. A nézők a sok gólnak talán még örültek is.

Szarvasi FC–Okány KSK 5–5 (0–3)
Szarvas, 180 néző. Vezette: Radu Bitea (román).

Szarvas: Kasik – Zima, Klimaj, Bakró, Furár, Tóth B., Simon R., Varga I. (Lénárt), Kiri M., Deli, Juhász. Játékos-edző: Somogyi János.

Okány: Kurta (Nagy R.) – Bogár, Komódi (Komlósi), Kopács (Kovács I.), Baksai, Kovács Gy., Kollát, Tövisháti, Sztojka, Bondár, Nyéki. Edző: Démusz Zsolt.

Gólszerző: Zima (53., 70. – 11-esből, 79.), Furár (62.), Tóth B. (65.), ill. Sztojka (15., 32., 57. – utóbbi kettőt 11-esből), Nyéki (44., 88.). Jó: Furár, Zima, Lénárt, Klimaj, ill. Bogár, Tövisháti, Nyéki, Kovács Gy., Sztojka.

Kepenyes György

A mérkőzés hazai góljának szerzője, Kis Mira Blanka

Túl az első két mérkőzésen a Hunyadi U15-ös lányai

Tóthné Jansik Erzsébet, Sonkoly János és Kitajkáné Szántai Mária id. Gyímesi János mellszobra előtt

Id. Boczkó Dánielre és id. Gyímesi Jánosra emlékeztek a Vajdában