in ,

Győzelmi kényszerben voltak, nyertek minden őszi fordulót

Párizs Szabolcs, Gruner Benedek, Parczen Benedek, dr. Bencze Tamás, Selymes Martin és Petrás Péter
Párizs Szabolcs, Gruner Benedek, Parczen Benedek, dr. Bencze Tamás, Selymes Martin és Petrás Péter

Rendkívül nehéz helyzetben indult neki az őszi fordulóknak a Szarvasi TC OB II-es csapata, ugyanis a tavaszi fordulók után az utolsó előtti helyen álltak egy győzelemmel, így győzelmi kényszerben voltak, minden játéknapon nyerniük kellett a bent maradás érdekében.

A nyár elején felállt új elnökség, az OB II osztályban maradást tűzte ki célul. Ennek érdekében a csapat is kisebb változáson ment keresztül. Eckert Roland az őszi fordulókon a Megye I-es bajnok Szarvasi TC II csapatban vállalt játékot, és több hazai játékos sem tudta vállalni a szereplést sérülés, és családi elfoglaltságok miatt. Ennek eredményeképpen, egy új játékos, Petrás Péter mutatkozhatott be a Szarvasi TC színeiben, aki Parczen Benedekkel, és Selymes Martinnal minden egyéni mérkőzésükön diadalmaskodott, ezzel nagyban hozzásegítve a csapatot a kitűzött cél megvalósításához.

A tenisz OB II csapatbajnokság másodosztályú küzdelmeinek utolsó játéknapját az elmúlt hétvégén bonyolították le. Már csak ezt az egy fordulót kellett abszolválniuk, hogy biztossá tegyék jövő évi tagságukat a magyar tenisz országos bajnokság második vonalában.

Teniszezőink a Monor SE vendégeként léptek pályára. Az egyéni mérkőzéseket követően kedvező, 4-2-es vezetést jegyezhettünk fel a Békés megyei alakulat javára. Szarvasi győzelmet hozott dr. Bencze Tamás (7-6; 6-2), Parczen Benedek (6-2; 6-2), Selymes Martin (6-4; 6-3) és Petrás Péter (6-0; 6-0) meccse. Az egyéniket követő három páros mérkőzésből így legalább egy győzelem kellett a forduló megnyeréséhez. Játékosaink ezt az elvárást túlteljesítették, ugyanis a Gruner Benedek – dr. Bencze Tamás (6-2; 6-0) és a Parczen Benedek – Petrás Péter (6-0; 6-0) duó is győzelmet ünnepelhetett, ezáltal a Szarvasi TC összességében 6:3 arányban múlta felül a Monor SE gárdáját.

A Szarvasi TC II csapatának tagjai: Eckert Roland, Samu Tamás, Durucskó Péter, Gergely Dániel, Bagdán Tamás, Mrsan György, Gruner Zoltán
A Szarvasi TC II csapatának tagjai: Eckert Roland, Samu Tamás, Durucskó Péter, Gergely Dániel, Bagdán Tamás, Mrsan György, Gruner Zoltán

A Szarvasi TC II az OB III-ban folytatja

Bizakodva indultak az őszi szezon elé a Szarvasi TC II csapatának tagjai: a megyei csapatbajnokság tavaszi fordulójában csak Vésztő rutinos csapata tudott felettük győzedelmeskedni, de tudták, még kemény mérkőzések vannak hátra.

Sorozatban nyert fordulók után az addig veretlen békéscsabai Viharsarki TA III gárdájának legyőzésével nagyot léptek a bajnoki cím megszerzése felé. A gyulaiak elleni sikerrel biztosították be a bajnoki címet. A Szarvasi TC II csapata jövőre az OB III-as bajnokságban mérettetheti meg magát.

Az Országház

Ön kire szavazott (volna) az ellenzéki előválasztáson?

Bankó István gólja

19-re lapot húztak a szünetben, megfordították a mérkőzést