in ,

A hozzáállással nem volt baj, a szerencse még hiányzott

A szerencse ennél a lövésnél is hiányzott (Fotó: Babák Zoltán)

Sechna Gábor egy harcosabb Orosházára számított, ezért az első félidőt 5-4-1-es felállásban kezdték a csabacsűdiek. “Az Orosháza egy jó csapat, ezért biztos védekezésből próbáltunk kontrákat indítani”, mondta a vasárnapi mérkőzést követően, majd önkritikusan hozzátette, hogy a biztos védekezés megvolt, de az előre irányuló játékban nem tudtak hatékonyak lenni. Az első félidőben két elkerülhető gólt kaptak (34′ és 36′ Fehér Bence és Szabó Áron 0–2).

Második félidőben felállást váltott a hazaiak mestere, áttért az 5-3-2-re. A támadójáték javult, sőt, mezőnyfölénybe is kerültek. Meg kell jegyezni, hogy a 75. percben az OMTK-ULE edzője az utolsó rendelkezésre álló cseréjét is pályára küldte. Ezután lett rosszul a csapat kapitánya, Harangozó Krisztián, így a mérkőzés hátralevő részét a vendégek emberhátrányban játszották. Állapota a mérkőzés után jobbra fordult.

A második félidőben a 61. percben Miszlai László rúgott még egyet (0–3). A szépítő egy kiharcolt büntetőből Pecznik Péter révén született (1–3).

A hozzáállással most sem volt baj, “ezeket a srácokat nem kell motiválni”, jelentette ki a GyLSE edzője. “Sajnos nekünk sokmindennek össze kell jönni ahhoz, hogy bravúrt érhessünk el egy ilyen jó csapat ellen. Nem mi voltunk az esélyesek, emelt fővel jöhettünk le a pályáról, mert mindent megtettünk a jó eredményért.” Elmondása szerint az öltözőben lehajtott fejjel ültek a játékosok, szomorúan az eredmény miatt, a két edzőnek kellett tisztába tenni a dolgot, hogy nem a sereghajtóktól, hanem egy jó csapattól kaptak ki.

Csabacsűdi GyLSE – Orosházi MTK ULE 1–3 (0–2)

Csabacsűdi GyLSE: Kiri Mihály – Sovány Pál, Viszkok Csaba, Király András (70′ Kiss Gábor), Endrefalvi Erik (51′ Bankó István), Pecznik Péter – Magyar Martin, Sándor János (64′ Gyurik Dániel), Mojzsis Martin, Rafaj Roland – Kasik Márk (81′ Styecz Dániel)

Sechna Gábor: A hozzáállással ma sem volt probléma, nincs okunk szégyenkezni, jobb csapattól kaptunk ki. Remélem, már nem kell sok idő, hogy az ilyen mérkőzéseken bravúrt érjünk el!

Wass Albert mellszobra ismét a Körös-parton

Wass Albert szobra ismét Szarvas legszebb panorámájára tekint

Báró Harruckern János György szobra az Árpád közben

Szarvas 300: Megindult a készülődés az ünnepre, Harruckern költözik