Szpisjak Bence (j2) a dobogó 3. fokán
Szpisjak Bence (j2) a dobogó 3. fokán
in ,

Szállítják a szarvasi birkózók az országos bajnoki érmeket

Az év ezen szakaszában a diákolimpiák és országos bajnokságok ideje van a birkózósportban. Ezekről rendre szállítják az újabb és újabb érmeket a szarvasi sportolók. Tegnap a serdülő korosztályban állhatott dobogóra egy szarvasi birkózó.

November 6-án, szombaton rendezték meg a serdülő Szabadfogású Országos Bajnokságot Püspökladányban, ahol egy versenyzőnk képviselte egyesületünket.

Szpisjak Bencének a pandémia elvette számos versenyzési lehetőségét, így nem szerzett sok rutint e téren, de most 80 kg-ban megmérethette magát. A rendszeres edzésre járás, a kitartó munka és az edzői utasítások betartása meghozták az eredményt: Bence a dobogó harmadik fokára állhatott.

“Szorgalma mindenképp kiemelendő és ennek köszönhetően nagy ütemben fejlődött. Rutintalansága abból fakad, hogy eddig hét versenye volt mindössze, de ügyesen lépte meg ezt a lépcsőfokot. Gratulálok Bencének! Remélem, ez erőt ad ahhoz, hogy hasonló szép sikereket érjen el ebben a sportban!”, fogalmazott edzője, Sükösd Attila.

A jövő héten ismét két versenyen is részt vesznek birkózóink. A kadetkorúak egy korosztállyal feljebb próbálhatják ki magukat, de a kisebbekre is komoly megmérettetés vár.

Csikós Gyuri bácsi és az Árpád első legénysége

Az egész Árpád vezérrel kezdődött – 60 éves a szentandrási kajak-kenu klub

Skatejam 2021: Újra pörögnek az extrém sportok Szarvason