in

Melyek a legdivatosabb cipők a magyarok körében?

Melyek a legdivatosabb cipők a magyarok körében?

Akár munkába, akár éjszakai klubba indulsz, egy trendi lábbeli feldobja a megjelenésed, és minden ruhát egyedivé varázsol. Legyen saját topán stílusod télre vagy egyedi platformos tornacipős megjelenésed nyárra, számtalan stílus közül választhatsz a személyes kifejezésmód legárnyaltabb kialakításához. Senkinek sem lehet elég cipője, szóval mire vársz? Legyél te is a világ képzeletbeli kifutóján a 2021–2022-es szezon legfelkapottabb modelljeivel. De vajon mik a legdivatosabb típusok a magyarok körében? Te mit gondolsz?

Mi a véleményed a Buffalo cipőkről?

A Buffalo ismertsége a platformos cipőinek népszerűségével együtt nőtt, Európában például az 1990-es évek közepétől a 2000-es évek elejéig. A 10 centis 1310-2 platformmodellt a brit Spice Girls lánybanda tette híressé. Az 1310-2-höz 20 centis plató is járt. Neked bejön ez a stílus? A Buffalo cipők széles választékban kaphatók, a klasszikus magassarkú szandáltól az elegáns platformos csizmáig. A Buffalo cipők úgy lettek megtervezve, hogy kényelmesen tartsák a lábakat anélkül, hogy kilépnének a jó ízlés határai közül. Okos választás lehet a divatvezérelt éjszakai élethez és a mozgalmas munkanapokhoz is. A Buffalo szabadon beismeri, hogy leginkább a funkcióra tervez, nem a divatra. Ez nem jelenti azt, hogy a Buffalo lábbelik ne néznének ki jól, de a cég inkább olyan ruhák létrehozására törekszik, amelyek meleget, védelmet és kihagyhatatlan teljesítményt nyújtanak. Amennyiben te is előnyben részesíted a praktikum attitűdjét, mindenképp nézz szét az ecipo.hu Buffalo kínálatában, és válaszd ki a számodra leginkább tetsző modellt!

És hogy viszonyulsz a Guess lábbelikhez?

Amikor az 1980-as évek elején a Guess ruhadarabok megjelentek a divatiparban, olyan őrülettel és hévvel indultak útjukra, amit azért nem sok márkánál szoktak tapasztalni. A Marciano fivérek 1981-ben mutatták be első farmernadrágjukat, és a kollekció órákon belül elfogyott. A Guess ruházat, azaz a farmer és a cipő mindenhol ott volt, a kifutókon és a városokon át az irodákig és iskolákig. A népszerű reklámkampányok látszólag mindenhol megtették hatásukat, és világméretű szenzációvá avanzsálták a márka által fémjelzett ruhadarabokat. Negyven évvel később a Guess brand még mindig népszerű a divatruházatok és lábbelik világában, és teljességgel azonosul a fiatal és kalandvágyó életmóddal. Tapasztald meg a márka által hirdetett kalandos, szexi és trendi világot a Guess az ecipo.hu felületén található kollekciójával. Vess egy pillantást a Guess férfi és női cipőinek kínálatára. A Guess tornacipők tökéletesek a mindennapi teendőkhöz és az iskolához, de a különleges alkalmakra vagy a mindennapi casual viselethez is megtalálhatod azt a jól menő Guess stílust, amelyre végérvényesen szükséged lesz az életed során. Óriási kedvezmények várnak, és 9990 forint feletti előre utalásos vásárlás esetén ingyenes kiszállítással érkeznek célba hozzád a kiválasztott termékek. Ne hezitálj, nézz szét, és válassz egy hazai kedvenc darabot! Hajrá!

(X)

Dobogóra játszották magukat a kézis lányok

Dobogóra játszották magukat a kézis lányok

300 család vehetett át karácsonyi csomagot az Emberöltő Alapítványtól

300 család vehetett át csomagot karácsony előtt Szarvason