Menu
in

Szentandráson maradt a Prakti Partner Üzletház mindhárom nyereménye

Kóródi Krisztina telefonon bekapcsolta testvérét, Katalint is

Kóródi Krisztina telefonon bekapcsolta testvérét, Katalint is (Fotó: Babák Zoltán)

Március 8-án nyitott volna a Prakti Partner Üzletház Békésszentandráson, de a koronavírus közbeszólt, így arra csak április 19-én kerülhetett sor.

Az üzlettel Barna Antal, a környék egyik legnagyobb szállásadója egyrészt a nála megszállók visszajelzései, másrészt saját tapasztalatai alapján a településen fellelhető kínálatot szerette volna bővíteni.

A nyitást követő bevezetési kampány részeként vásárolt egy autót, ami nyereményként felkínált azoknak, akik ötezer forint felett vásárolnak. Ők mindannyian egy-egy nyereményszelvényt kaptak, amit kitöltés után egy lezárt urnába dobhattak. Közel ötezer szelvény gyűlt össze a hónapok alatt.

Az akció tegnap zárult. A kellemetlen hideg ellenére sokan jöttek el gyermekeikkel, hiszen a szerencsedélután első eseményként a megjelent fiatalok közül sorsoltak ki egyet. Az ő feladata annak a három szerencsésnek a kihúzása volt, akik egy 10 ezer, egy 50 ezer forintos vásárlási utalványnak örülhettek, illetve egy Skoda Fabiát vihették haza. Ezen túl még öt darab húszezer forintos vásárlási utalványt is felajánlottak a Gondozási Központnak, hogy azt öt rászoruló családnak adják át.

A gyerekek közül a szerencse Lestyán-Goda Gellértre mosolygott, akit Barna Antal egyből felvitt az emeletre, ahol a számára méretben megfelelő kerékpárok közül választhatott egy neki tetszőt. Gellért választása egy sportosan tűzpiros mountain bikera esett.

Számára ezután következett a munka. Ki kellett húznia a három szerencsést. A sors a szentandrásiaknak kedvezett, a két utalvány és a fehér Skoda Fabia is helyben talált gazdára.

A főnyereményt Kóródi Katalin nyerte. Ő testvérével, Krisztinával vásárolt a Prakti Partner Üzletházban. Katalin nem tudott jelen lenni a sorsoláson, de a telefonon történt értesítésre Krisztina hamarosan megérkezett. Elmondta, mielőtt bedobták a szelvény, megpuszilták azt, az autót pedig távoztukban megsimogatták.

Krisztina telefonon bekapcsolta testvérét, Katalint is, hogy együtt örüljenek a nyereménynek.

A sorsolást felügyelte dr. Szigeti Judit Éva közjegyző, aki mindent szabályszerűnek talált.

Exit mobile version