in ,

Az U11-esek kezdték az utánpótlástornák sorát

Az U11-esek kezdték az utánpótlástornák sorát
Az U11-esek kezdték az utánpótlástornák sorát (Fotó: Babák Zoltán)

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Szarvasi FC 1905 téli utánpótlástornáját, a Cziglédszky Sámuel-emléktornát. A sort az U11-esek kezdték szombaton.

A 20 perces mérkőzéseken 10 csapat küzdött a minél előkelőbb helyezésért. Erre a hétvégi kupára a Juventus Nagyvárad, Szentesi Kinizsi, Békéscsaba 1912 Előre SE U-11, Sárréti LE, Békéscsaba 1912 Előre SE U-10, Gyomaendrődi GyLE, Berényi Gyermek FC, Szanda Focisuli, Lurkó Focimánia FK nevezett.

Élvezetes tornák szoktak lenni, mondta Truczka Tamás, az U11-esek edzője. “Most mindannyian láthattuk, hogy van hova fejlődni, de már egy kicsit nagyobb odafigyeléssel is sokat tudtunk volna javítani a játékunkon. De ezért edzünk, ezért csináljuk”, fogalmazott a tréner. Hozzátette, hogy a kapusuk kézsérülése miatt mezőnyjátékos, Galó Barna állt a kapuban, illetve több csapattag is hiányzott.

A tornát a Békéscsaba 1912 Előre SE U-11-esei nyerték. Mögöttük a képzeletbeli dobogóra állhatott a Szanda Focisuli, illetve a Szentesi Kinizsi. Mieink a 8. helyen végeztek. A legjobb hazai játékos Nagy Lukács lett.

Szarvasi FC U11: Galó Barna, Gnándt Ákos, Körösparti Zsombor, Nagy Lukács, Nemcsényi Gergő, Plentri Zsombor, Styevák Nándor, Szántosi Áron, Szuprics Attila, Uhljár Zsombor

Szombaton az U13-asok, vasárnap az U9-esek játszanak. Vasárnap jön a Fradi utánpótláscsapata is.

Január 10-e és 24-e között rendezik meg az Országos Szakmai és a Szakmák Kiváló Tanulója Verseny írásbeli területi elődöntőit

Két év kihagyással idén újra versenyeznek

A Szarvasi Jégkorong SE U11-es kerete

Makón folytatódott a bajnokság a Szarvasi Jégkorong SE U12-eseinek