in ,

Hazai repülőrajttal indult az első találkozó

Buzási Orsolya a levegőben
Buzási Orsolya a levegőben (Fotó: Babák Zoltán)

4-0-nál az 5. percben a vendégek időt kértek. A szarvasiak tovább rohamoztak és növelték előnyüket. A vendégek első gólja a 13 percben született (7-1).

A 15. percben újabb szegedi időkérés valamelyest rendezte a sorokat, és a szünetig maradt a hatgólos vendéglátó előny (14-8). Fordulás után a Tisza-partiak gyorsítottak támadójátékukon, és lassan próbálták hátrányukat csökkenteni. Ehhez partner lett a Körös-parti gárda is a pontatlan lövésekkel, amit a vendégek gólokkal toroltak meg az első 10 percben, és feljöttek 18-16-ra.

A 40. percben Száva edző időt kért, és rendezte a sorokat. Szorosabb lett a hazai védekezés, és ebből Buzási gyors góljaival rövidesen visszaállt a biztos vezetés, amely a záró sípszóig megmaradt.

Szarvasi NKK – Kézilabda Szeged SE 25-19 (14-8)
Szarvas: 70 fő néző, vezette: Herceg, Piller.

Szarvasi NKK: NAGY- BÚZÁSI 10, Balogh,Papp 2, Hajdú 2,MAJOROS 9/3,Paska 1. Csere: Juhos,Skorka /kapusok/,Óvári 1,Nyerges,Száva, Tasgyik,Trnyik,Závoda. Edző: Száva Flórián.

Szeged legjobb dobója: Forgó 6/3. Kiállítások: 14 ill.4 perc. Hétméteresek: 3/3 ill.6/4.

Száva Flórián: Jól kezdtük a találkozót, bár szünet után többet hibáztunk pontatlan lövésekkel. A sorokat rendeztük és megérdemelten tartottuk itthon a két pontot.

Február 26-án Mezőtúron játszik az NKK 18 órától.

Nyári Mihály

Fotó: Babák Zoltán

U10-es csapatunk középen fekete szerelésben

Mozgalmas hétvége, megvan a második tornagyőzelem

Pozderka Zsombor, Teremy Samu, Truczka Áron és Furár Dominik

Eseménydús Reál Hét a Vajdában